Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hack ddos

kto_ty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Głównie ten temat kieruje do twórców hacków do gry WARROCK. Otóż potrzebuje hacka jak ten z ddosem, link:

www.youtube.com/watch?v=KZ2Xy_cQQ7o

Za takiego hacka mogę nawet zapłacić.

Błagam np cb : AdrenalinaPL ---> cb znam i wiem że w to bawisz, może takze ktos inny się w to bawi to proszę żeby taka opcja była. Może być tylko ta do ddosowania ...

PS: Jeśli naruszyłem jeden z pkt. regulaminu proszę o nie kasowanie tego tematu. To jest bardzo ważne.

Opublikowano

Zauważyłeś datę wstawienia filmiku ? :)

Aktualnie nie wiem czy da się coś takiego zrobić, słyszałem, że tak ale nie widziałem tej opcji ani razu w żadnym cheacie ;)

Opublikowano

Nie mogę podać bo programik nie jest mojego autorstwa, a kolegi, który nie chcę udostępnić tego :)

Ja mu mogę zapłacić....

Opublikowano

Wiem, że istnieje DDos na serwery Nexona. Nawet mam go gdzieś sprzed miesiące, ale wątpię aby teraz działał. Co do ddosa na playera to jest tylko w VIP cheacie od sirosixa ( i to nie wiadomo czy działa ). :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Nie wrzucę tutaj takiego programu. Program napisał xcoderhookerx ;]

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

xcoderhookerx ---> nie mogę znaleźć takiego uzytkownika. Daj jego temat .... prosze ;(

No nie dziw się, że nie możesz takiego użytkownika znaleźć bo Speaker Cię w błąd wprowadził bo dokładnie to jest tak: xCodeHookerx

Ale nie martw się, on i tak Ci nie da tego DDoS'a

Opublikowano

Sorka, że nie napisałem dokładnie jego nicku z MPCforum, bo nie pamiętałem na pamięć. A byłem na komie.

@UP Dzięki

@Jego profil:

http://www.mpcforum.pl/user/374589-xcodehookerx/

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

AdrenalinaPL ---> To będzie możliwość zrobienia takiego hacka ?

PS: Lub dajcie taki link od sirosixa na vipa tylko żeby była opcja działająca ( Ddos ).

Opublikowano

np to jest do wywalania hackerów z gry czyli rozłączenia tak jaby im Internetu i przez dluzszy czas nie mogą się połączyć z nim

Opublikowano

To ma ktoś takiego hacka z Ddosem ? Błagam chłopaki potrzebny mi jest....

//Nie pisz post pod postem. Temat odświeżyć możesz po upływie 24 godzin od ostatniego posta ;) ||Epean

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...