Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardziej zaawansowane zabezpieczenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Własnie pobrałem nową grę (the guild 2)

Nie będę opisywać gry lecz od rzu powiem ze to gra single-player sandbox

No i niestety cheatowanie tej gry okazalo sie wiekszym wyzwaniem,gdyz zawsze robilem to tak,500 kasy to wpisuje 500 puzniej 450 to wpisuje 450 i jest i zmieniam wartosc,teraz jest podobnie lecz ta wartosc po zmienieniu na inna,po jakims czasie(5-10 sekund) zmienia sie na ta co byla wczesniej.

Ogladalem tutorial na yt i tam bylo wlasnie opisane jak przebrnąć przez takie zabezpieczenia i w dodatku zachować adress,bo zawsze mi się zmieniał po wyjściu i wejściu z save,niestety za nic nie moge znalesc tego TuT'a ;/

I tu moja proźba,podeślecie mi tutorial/poradnik na yt,żebym mógł bardziej zaawansowanie korzystać z tego programu?Na przykład zachowanie adressu danej wartości,żebym nie musiał go znów szukać....

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Prawdopodobnie chodzi Ci o wskaznik (pointer), adres, który wskazuje zawsze na ten sam adres ^^ nawet po ponownym uruchomieniu gry.

Ja sie tego nauczylem z tego tutu.

http://www.mpcforum.pl/topic/249928-tut-pierwszy-raz-z-cheat-engine/

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

THE FUCK?!

ja nic z tego nie rozumiem...

Ale sprubuje

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

@UP jak zamrażam to się adress zmienia

Ej a jak zmieniać nazwe adressu np: adress zmieniający kase zmienić na MoneyHack?

klqo.png

Opublikowano

Najpierw skonfiguruj to żeby działało, o nazwie pomyśl później , ten Tut który podał ktoś z Upów jest dobry

evolution_t%C5%82o.png?height=179&width=320

Lubisz lajki ? Daj mi jednego a na 100% się odwdzięczę tym samym :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...