Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build]Jayce - co i jak ?

ObiOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem dziś Jayce. Popatrzyłem trochę na buildy i zrobiłem go tak, jak to pokazał Riot Games na filmie prezentującym. Bardzo fajnie się grało, lecz już od mid game zwiększały się problemy. Było kilku tanków w drużynie przeciwnej, dlatego trzeba było w paru iść żeby ich położyć. I tu moje pytanie.

Jayce jest dobrym championem, ale z mojej perspektywy nie radzi sobie za bardzo z tankami. Jest na to jakiś sposób ? Lub macie jakiś sensowny i sprawdzony build ? (obrazkowy byłby najlepszy :P)

Z góry dziękuję za wszystkie wypowiedzi i proszę o pomoc :)

Opublikowano

Hmm jak sie nie myle dali tam wits end co nie ale zamiast tego można tą reka wsadzić co zadaje obrazenia magiczne 4% zdrowia wroga to chyba powinno troche pomoc w polączeniu z w na młocie.

Ale jeżeli bylo kilku tanków to troche trudno jak na lini ci wyjdzie 3 :D

Jeżeli chcesz ich zaskoczyć to zrob tak użyj e potem q zmiana na mlot q w auto gdy ma troche mniej hp wpierniczasz sie e(stun + zadaje obrażenia w wysokosci maxymalnego hp wroga) zamiana na bron z dystansu i wykańczas w :P tak najlepiej chyba atkowac no ja tak atakowalem :D

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

W tym buildzie jest Last. Może podam link:

http://www.youtube.com/watch?v=p2YuyBZ_zMU&feature=plcp

Co do jakiegoś combo to moim zdaniem obchodzę najlepiej od tyłu (jeżeli jest jeden. jeśli paru to nie ma co), e z wiertła, potem q, przemiana na mlot, q i można e do przybliżenia wroga do sojuszników.

Proszę o wypowiedzi dalsze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...