Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Dual Scorpions

SiroccoBrown

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym zapytac czy jest mozliwosc zakupu mojej ulubionej broni a mianowicie DUAL SCORPION

"Jestem tak szybki, że zeszłej nocy, gdy wyłączyłem światło, byłem w łóżku zanim zrobiło się ciemno." - Muhammad Ali

Opublikowano

Owszem. Jednak że za 750 nx jest RandomBox3 z którego możesz wylosować Red Scorpy :P Jednak nie zawsze się to trafia. Ale jest plus, bo jest to tanie, a np. za sms 23,37 zł masz 4200 nexonów, więc za to kupisz z 5-6 tych Boxów ; )

Pozdrawiam.

Opublikowano

No tak RB. Mozesz wydac 25zl i wgl nie trafic na scorpy . Szczerze mowiac te red slabo wygladaja. Orginalne sa lepsze i gold. Lepiej narobic reklam ale na polskim ip bo teraz banuja. A za czasow gf nie banowali za zmiane ip przynajmniej mnie . Na ta chwile mozesz z reklam wycisnac 5500nx . Wiec nie wiem czy jest ses wysylac sms. Bo dzieki reklamom mozesz miec scorpy. Chyba ze masz wysoki lvl i sie obawiasz bana to juz lepiej kupic ;p

BUM

Opublikowano

Nie wiem czemu wprowadzasz go w błąd , po co nexon mial by udostępnić możliwość robienia reklam i dawac za to bany? Za to nei ma banów . JEst też dużo o tym poradników ,więc nie pytaj tutaj w temacie

Co ty gadasz -_- Banują za zmianę IP na inne lub VPN-em.

Aha, co do bana, to tylko na robienie reklam dają, nie blokują konta w grze.

Sprawdzane w Combat Armsie

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...