Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

JAk gram zawsze w dekarona to działają czity nic sie nie wyłancza nawet dc nie ma ale teraz chce expic w dungu. Oki wchodzie place 10k i jak dochodzę do 1 dzwi i przechodze to gra sie wyłancza.

Tylko pisze Unpacked dekaron przestał działać mam Viste.

Prosze o pomoc :D Z góry Thx

Opublikowano

Ja też tak mam :wacko: Mam windows 7 i 88 lvl jak expie w python to też mi czasem wyskakuje że dekaron przestał działać...O co z tym chodzi???

Opublikowano

Ja już swoj problem rozwiązałem.Uruchamiajac przez Rexignation 1.1-unpacked wywalało mnie.A uruchomiłem przez NO-XIGN 1.01-unpacked to mnie nie wywaliło. :D

Opublikowano
Ja już swoj problem rozwiązałem.Uruchamiajac przez Rexignation 1.1-unpacked wywalało mnie.A uruchomiłem przez NO-XIGN 1.01-unpacked to mnie nie wywaliło. :D

Niestety mi to nie działa

Pasjonat
Opublikowano

jak miałem z tym problemy to pierw się teleportowałem za samo przejście odkrywalem ten kawałek mapy (nie duży tyle co okolice przejścia), wracałem i normalnie przechodziłem, dc miałem raz na 4 razy może mniej

i to nie ma nic wspólnego z bypassami/hackami ani niczym innym poprostu twórcy coś spieprzyli w grze

Opublikowano
jak miałem z tym problemy to pierw się teleportowałem za samo przejście odkrywalem ten kawałek mapy (nie duży tyle co okolice przejścia), wracałem i normalnie przechodziłem, dc miałem raz na 4 razy może mniej

i to nie ma nic wspólnego z bypassami/hackami ani niczym innym poprostu twórcy coś spieprzyli w grze

Mi to działa thx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...