Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy ten skrypt działa? (Blokada HS)

Metylo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ile się nie mylę, to jest jedna działająca blokada HS.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Przeczytałem gdzieś tutaj na forum, że M2BOB mam wbudowaną blokadę HS ciekawi mnie czy jest to prawda, czy lepiej się zabezpieczyć i zrobić blokadę HS?

Mam jeszcze jedno pytanko. Żeby nie zakładać kolejnego tematu pytam w tym :)

Czy premium M2BOBa jest na czas określony?

Jeśli wykupię premium M2BOBa i wyjdzie nowa wersja M2BOBa to moje premium będzie aktywne?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przeczytałem gdzieś tutaj na forum, że M2BOB mam wbudowaną blokadę HS ciekawi mnie czy jest to prawda, czy lepiej się zabezpieczyć i zrobić blokadę HS?

Tak, to prawda. Nie ma potrzeby byś osobno blokował HS'a.

Czy premium M2BOBa jest na czas określony?

Tak, jest na czas określony.

Jeśli wykupię premium M2BOBa i wyjdzie nowa wersja M2BOBa to moje premium będzie aktywne?

Będzie aktywne.

Opublikowano

Co do tego to bym sie nie zgodzil.

Ostatnio lowielem dwoma postaciami w m1 na gruncie,bylem przy komputerze po godzinie lowienia postacie mi wyrzucilo z gry i wyskoczyl komunikat hack shield detect hack i cos tam jeszcze.Wiem ze to wyskakuje przy odpalaniu hshield jak wykryje cheat ale jak juz wczesniej pisalem to wyskoczylo po godz lowienia .Okazalo sie ze oba konta zostaly zablokowane przez HSa nie moglo byc inaczej bo bylem przy kompie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...