Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Misja w GTA San Andreas

99KaNaK99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ jestem tu nowy witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Gdyby było coś nie tak (zły dział itp.itd.) to bardzo proszę o poprawienie.

Mój problem polega na tym,że doszedłem do misji "Cesar Vialpando",w której trzeba "tańczyć" samochodem z hydrauliką w rytm muzyki,niestety...Albo ja mam downa albo nwm.... ZA CHINY nie mogę przejść tej misji.... Baaardzo proszę was o pomoc!!!

Najlepiej byłoby jeżeli byście przeszli mi tą misje na moim save... Gdyby była taka możliwość to tu zamieszczam save:

W tej paczce są 2 pliki skopiowane z folderu "Moje dokumenty">GTA San Andreas User Files (ZAŁĄCZNIK)

GTA San Andreas User Files.rar

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Tiaa ale właśnie chodzi o to,że mam już "swojego" CJ'a i dużo uczciwie zarobionej kasy (BEZ CHEATÓW) i no nie za bardzo bym chciał zmieniać to wszystko...Czekam na inne może bardziej pomocne odpowiedźi...Jendak jeżeli to będzie ostateczne wyjście to niestety pobiore tego save z neta :/

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Poczekaj, dziś albo jutro ci to przejdę ;)

Dzięki wielkie i czekam ;)

Opublikowano

UWAGA! Dzięki wileki wszystkim za odpowiedźi udało mi się przejść tę misje!!! Jednak nie mam zaawansowanego downa!!!

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Opublikowano

Cieszę się ,że nie masz :P

Dzięki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...