Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Nidalee, co o niej sądzicie.

mattom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć co sądzicie o Nidalee? Jest warta kupna? Jakie ma plusy i minusy? Gdzie nią najlepiej grać? Jaki build polecacie?

Opublikowano

Najlepiej graj nią na topie pod AD, jest bardzo ciężkim przeciwnikiem ze względu na ogromy sustain z E, a przy złożeniu latarni...... caly czas na full hp latasz :D

jej plusy i minusy

+ duży stustain

+ ult ktory daje 3 nowe skille/resy/armor/movement speed

+ małe cd w formie pantery

+ trapy które chronią przed gankiem

+ mobilność, po 6 lvl jedna z mobilniejszych postaci :]

+ ranged AA w formie pierwotnej

- brak cc

- troszke traci w late, ale nie znacznie

- lekko papierowa na początku

Opublikowano

Top / bruiser, kontruje wszystko co się rusza swoją mobilnością i burstem na ulcie. Minus to brak cc, ale za to ma auto warding, może być melee i ranged, wytrzymała dosyć, heal, jest szybka (w krzakach jej predkosc wzrasta) no co tu dużo mówić op shiet, coś ala Jayce / Kayle tylko lepsza moim zdaniem:)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Możliwość pod AP i off tank ad. Top, Mid, Jungla. Piekny system escape z pumy. Niewyobrażalne dmg z Q. Heal. Pułapki. 2 postacie. Mocna postać :)

@graflon

Zazdrościsz? Mam cholerę takich tematów, niektóre otwarte po kilka zakładek. Każdemu idzie się pomylić :) Jak masz hejtować, to na górze masz coś takiego jak [X]

Tak samo ten niżej :)

Każdemu idzie się pomylić. A w waszym wypadku nie będę wytykał błedów... nie powiem dlaczego :). Its end.

Opublikowano

Możliwość pod AP i off tank ad. Top, Mid, Jungla. Piekny system escape z pumy. Niewyobrażalne dmg z Q. Heal. Pułapki. 2 postacie. Mocna postać :)

KIDMOD GG :) Co Ty wiesz o tej grze człowieku? 400 elo welcomes.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nidalee do jungli, chyba cie posralo >.<

Dlaczego taki ktoś ma KidModa działu ? Powie mi ktoś?

dajcie tego warna :*

Opublikowano

Najlepiej graj nią na topie pod AD, jest bardzo ciężkim przeciwnikiem ze względu na ogromy sustain z E, a przy złożeniu latarni...... caly czas na full hp latasz :D

jej plusy i minusy

+ duży stustain

+ ult ktory daje 3 nowe skille/resy/armor/movement speed

+ małe cd w formie pantery

+ trapy które chronią przed gankiem

+ mobilność, po 6 lvl jedna z mobilniejszych postaci :]

+ ranged AA w formie pierwotnej

- brak cc

- troszke traci w late, ale nie znacznie

- lekko papierowa na początku

Chodziło Ci o to, że Nidalee AD jest słaba w late? To tak, zgadzam się z tym, ale jak byś napisał, że AP nidalee jest słaba w late to bym Cię wyśmiał.

Nidalka, jest to fajna postać, mobilna, duży dmg, świetny system ucieczki, heal, pułpaki, dmg z kici. Szok.

Opublikowano

Idź do jungli Nidalką to Cię soraką poniszczę człowieku to jest najgorszy trashpick w życiu, Yi jest lepszy w jungli.

NERDRAGE MODERATORÓW - WYZNAJ IM PRAWDĘ ŻE SĄ GÓWNAMI A ZASYPIĄ CIĘ WARNAMI - FORUMOWA PRAWDA #1.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Chodziło Ci o to, że Nidalee AD jest słaba w late? To tak, zgadzam się z tym, ale jak byś napisał, że AP nidalee jest słaba w late to bym Cię wyśmiał.

Nidalka, jest to fajna postać, mobilna, duży dmg, świetny system ucieczki, heal, pułpaki, dmg z kici. Szok.

Wyśmiał byś mnie koxie ? spoko, jesteś taki mocny, taki pro i wgl, a i tak bym cie zniszczyl na każdym lane :) a co do AP nidy w late, tylko spear.... bo jak wskoczy w fajta to sie sklada na 3 strzaly od adc, a cc nie ma zadnych, takze jest marna w late :)

Opublikowano

Nidda jest mocna, imo tylko w AD jest viable.

+ Range / Melee

+ Sustain z E

+ AS z E

+ Dobijanie z Q

+ Puma z resistami

+ Bardzo mobilna

Bez obrazy ale tak trudno wysłać PW, że się pomylił? Lepiej odrazu hejt walić,

bo ktoś się pomylił. Pojedyńczy wyraz tak wytykacie, a każdy z nas jest człowiekiem i ma prawo do małej pomyłki :)

Ps. HotShotGG gra nią na topie.

Opublikowano

Ogólnie taki HotShot jakby chciał, to nawet w supporta by się nią wpasował. Postać sama w sobie jest mocna a przy odpowiednim ogarze i dobrym doborze itemów, robi niezłą jazdę przeciwnikowi. Można pod AD i AP. AD nie ma problemów z harrasem, przy czym może się healować, co zwiększa o wiele sustain. AP healuje się nieziemsko, dzida bije za pół hp, a zmiana formy + Lich Bane daje bardzo miłe efekty. Jedyne co określa tą postać, to "Its faking sik!"

7m9a.png

Opublikowano

Dzisiaj pierwszy raz nią grałem na solo topie przeciwko Ireli, fajnie sie grało, ale gówno jej robiłem. Miała 80 armora 1,8k hp i normalnie biła mego turreta, za to ja mialem 155 armora, to mnie w 3s zjadła...

Opublikowano

Dzisiaj pierwszy raz nią grałem na solo topie przeciwko Ireli, fajnie sie grało, ale gówno jej robiłem. Miała 80 armora 1,8k hp i normalnie biła mego turreta, za to ja mialem 155 armora, to mnie w 3s zjadła...

Irelia po odpaleniu W ma true dmg, nie przejmowała się zbytnio twoim armorem :D

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Polecam ad nid na soloq;

• haras
  • łatwa farma
  • heal
  • pułapka
  • ult // tygrys
  • pasyw

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...