Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Program do pobierania klientów metin2

AdidaS'eQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, proszę o podanie linku do jakiegoś dobrego i polskiego programu do pobierania plików (klientów metin2). Kiedyś taki miałem ale brat mi usunął. Można było tam właśnie ściągać klienty, przyśpieszał on trochę szybkość pobierania. Ale najważniejszą rzeczą było to, że można było na nim zatrzymywać i wznawiać pobieranie kiedy się chciało, co bardzo mi się przydawało. Bo średnio takiego klienta, który ma ok. 800-900mb pobieram ok.40h (net orange). A mój komputer raczej nie wytrzyma tyle być włączonym non-stop.

Tak więc za podanie najlepiej linku do jakiegoś dobrego programu pobierającego pliki (polskiego) daje lajki.

PS.

Jeśli to zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie do właściwego.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Co to kur!@# jest, 900mb, w 2 dni (40h)?!

Jeśli chcesz program, który trochę "zwiększy" prędkość pobierania Twoich plików, to tutaj masz linka.

http://www.dobreprogramy.pl/Internet-Download-Manager,Program,Windows,16192.html

Opublikowano

Co to kur!@# jest, 900mb, w 2 dni (40h)?!

Jeśli chcesz program, który trochę "zwiększy" prędkość pobierania Twoich plików, to tutaj masz linka.

http://www.dobreprogramy.pl/Internet-Download-Manager,Program,Windows,16192.html

Ściągnąłem, zainstalowałem. Chce odpalić, a tu pisze, że okres testowy minął. Coś, że 15 dni minęło i program nie będzie działał. WTF?

Macie coś innego?

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Na chomikuj masz full wersje tego programu .Tutaj linka nie podam ale na PW nie ma problemu.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...