Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dedyk czy VPS, ile zabule?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze,

Ja tu z pytaniem co polecacie dedyka czy vps? Chodzi mi o założenie serwera publicznego tj. avalon itp.

Ile bym za niego zapłacił ?

Można prosić o jakąś stronke z takimi serwerami dedykowanymi lub vps, jakas strona polska, tania ;p

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

to zalezy jakimi funduszami dysponujesz

jesli chcesz stawiac serwer to postaw dedyka duzo lepsze parametry niz vps

tutaj masz strone, mozesz wybrac interesujaca cie oferte

http://www.mpcforum.pl/topic/514771-infowszystkie-strony-na-jakich-mozna-zakupic-serwery-vps-dedykowane-i-strony-www/

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

To zależy ile bym zapłacił za dedyka na kolo 100 osób, a ile za dedyka tj np. balmora ?

xqez5d.png

Opublikowano

im dedyk ma lepsze parametry typu RAM, przpustowosc czy procek tym jest drozszy ;)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

A coś takiego jak 3,2ghz procek, ram 32gb jest zjadliwe ?

xqez5d.png

Opublikowano

na 100 osób nie potrzeba CI takiego dedyka jak podałeś. Możesz patrzeć na kimsufi.pl dedyki 200-250zł

Opublikowano

Dedyk na 200 ludu - 100PLN (kimsufi.pl oferta 4G)

Dedyk na 400 ludu - 150PLN (kimsufi.pl oferta 8G)

Dedyk na 600 ludu - 200PLN (kimsufi.pl oferta 16G)

http://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/kimsufi.xml

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Rownież polecam kimsufi na ovh , dobre maszyny i niezawodne.

„Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa”

Rudy Krasnolud z Wiedźmina

Opublikowano

Jeszcze jeśli myślisz o dedyku to musu\isz kupić z firewallem na ataki Ddos

Opublikowano

I tka Firewal nie zabezpieczy Cię w 100% procentach przy Atakach liczy się także przepustowość łącza. A co do Tematu to często spotykam się z czymś typu do testów traci koleś ok. 5 dych na VPs i potem na oficiala kupuje dedyka. Ja się pytam po co skoro można testy robić na hamaku o 5 dych zostanie w kieszeni i można na przykład forum kupić .

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...