Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ile można mieć kont ?

mari100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się zapytać ile można posiadać kont w Battlefield Heroes ? Mam stałe IP i chciałbym sobie wbijać 7 poziom i dostawać VP i dlatego pytam. I drugie pytanie to można mniej odczekiwać na kolejny pazur ? Bo odczekuje około 17 godzin na 1 pazur :/ . Pozdrawiam i czekam na odpowiedź .

Opublikowano

Co ty gadasz zima? Nie wiesz, to nie pitol głupot. Mozna sobie robic nieskonczenie kont i byc w 100% pewnym, ze bana nie będzie. Tak więc mozesz sobie konta na reflinkach robic i powinny vp dojsc. Od razu nie dostaniesz, bo potrzeba max paru dni.

Opublikowano

ale mi chodzi oto że vp nie przychodzą na tym samym kompie a nie o bana "nie pitol jak nie wiesz" w każdym razie tak jest

u mnie.

Na stronce BFH przeczytałem że VP i inne są przyznawane co dziennie o 23:59 i jest też napisane że może się to trochę opóźnić

Opublikowano

Mi VP przychodzą po aktualizacji profilu postaci, na której były nabijane.

ale mi chodzi oto że vp nie przychodzą na tym samym kompie

Możesz robić z jednego kompa 2384124 kont i VP powinny przyjść.

Opublikowano

nie no można mieć bardzo wiele kont , tylko później trzeba zapamiętać. Zima rzeczywiście tylko ty masz takie problemy ;/

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Z tym docieraniem VP zawsze były jaja, jedni twierdzili, że trzeba potwierdzić email, inni, że punkty przychodzą o północy. Myślę, że tą sprawę można uznać jako kolejny fail ze strony EA. Jedynym plusem jest fakt, że Funds z ref zawsze przychodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...