Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] iMetin

Drag™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja znam :P jeśli nie masz eq a chcesz je jakoś zarobić albo drop liście dropkiem 30+ albo ulepszaj hw i inne w DT :) polecam liście dużo dropi i ładnie schodzą :P

Opublikowano

Rób/Kupuj Nypki +9 zA 300P MAX

Sellaj za SM za 750 Kup potem dodanie/zmiane 6-7 i sellaj po 300p szt

Zarobek ? : 300p + :)

Opublikowano

Tylko ciekawe skad ja Ci tyle wezme jak 2 dni gram ...

liście możesz selnąć po 1p sztuka dropią baaardzo często :) dropniesz 500 liści masz 500p :) i tak możesz dorobić się z 2k liści to 2k p dla mnie 2k p to nic ale dla takiego początkującego to bardzo dużo :)

Opublikowano

Jakos nie widze chetnych na te liscie..

Trochę czasu :P spokojnie jak znajdziesz a jakie królestwo grasz ? bo to też zależy jinio nie polecam tam to będziesz selał coś rok lub mniej xD chunjo shinso to najlepsze królestwa do selania :P + zrób konto na forum i tam selaj dużo ludzi na nim siedzi to klientów będziesz miał + pamiętaj ReFrEsH tam raz na 12h żeby ci tematu nie zamknęli :P

Opublikowano

Drop matowych :

Robisz postać 60-65 idziesz na lodową , ustawiasz bota + rękawica złodzieja i super drop ( nie pamiętam po ile chodzą matowe , ale pamiętam że tak zarobiłem na hwang ) lub chodź na dt i ulepszaj na epiki :>:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...