Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nie da sie kupic battlefundsow ;p

arek6094pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka chcialem kupic sobie troszke battle fundsow ale nie moge:/ wy tez tak macie? :P chce kupic te 120000bf za 179.99 zl ale nie nie da sie bo jest jakis blad:D

Opublikowano

ja juz dobre dodatki mam ;D do m95 mam camo itp ballistick scorpe i tego typu najlepsze rzeczy wiec potrzebuje szybko strzelnej snipy z dobrym damage :P u mnie kosztuje ona 18000 tys bo nie mam 27 lvl

Opublikowano

ja juz dobre dodatki mam ;D do m95 mam camo itp ballistick scorpe i tego typu najlepsze rzeczy wiec potrzebuje szybko strzelnej snipy z dobrym damage :P u mnie kosztuje ona 18000 tys bo nie mam 27 lvl

M82A3 ? Toż to wolniejsze od M95. Strzela 6 razy wolniej od L96A1 oraz 2 razy wolniej od M95 (takie samo dmg).

y526IOx.jpg

Opublikowano

kupilem m82a3 i l96 ;D mi tam sie lepiej gra m82a3 i m95 ale m95 ma wiekszy zasieg prawda?:P mam najlepsze dodatki ulepszenia itp:P

Opublikowano

haha zostalo mi 30 000 tys battle fundsow i nie mialem co z nimi zrobic to kupilem slot na szturmowca i famasa na zawsze ali i tak nie bd gral ta klasa ;Dszkoda ze sie nie da oddawac battle fundsow by sie zrobilo konkurs z wygrana 30 000 tys bf ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...