Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Błąd] WoT ping pomocy!

adamsiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu w world of tanks mam duzy ping. Gdy rozpoczynam rozgrywke przez 1 min jest dobrze a potem co kilka 1-2 min wskakuje mi ping 400-500 i spada, dla tego mam laga i to bardzo wkurza moja norma to 38-60ping fps 33 speed test pokazal mi 20 ping.Może wiecie co sie dzieję???

Opublikowano

Nikt nie korzysta z Twojego internetu? Nie masz może routera? Nie masz otwartej żadnej aplikacji podczas grania, żadnych filmów na yt?

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Nie wiem jak u Ciebie z wer. WoT ale ja mialem rozne problemy z Wotem :-S Aktualizowalem stery, ustawienia , az ... wypier... calego Wot'a i pobralem NOWA wer. 8.1 , zero przycinek ( co prawda lagow nie mialem) , fps okolo 30 ( na 8.0 nie moglem prawie grac) smiga az milo :-) Pobierz zainstaluj , oprocz czasu nic to Cie nie kosztuje :-)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Właśnie mam dla was nową informację dzisiaj jak grałem w WoT-a którego otworzyłem bez tego co trzeba klikac graj to nie robilo tych lagow co wyżej napisałem tylko mialem ping 200- 400 ale tak sie nie da grac pomoże ktos ?

Opublikowano

Właśnie mam dla was nową informację dzisiaj jak grałem w WoT-a którego otworzyłem bez tego co trzeba klikac graj to nie robilo tych lagow co wyżej napisałem tylko mialem ping 200- 400 ale tak sie nie da grac pomoże ktos ?

Może wina twojego internetu? Możliwe że jakiś program np utorrent zabiera ci łącze

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Może wina twojego internetu? Możliwe że jakiś program np utorrent zabiera ci łącze

no właśnie nic nie mam włączonego nawet nie mam torrentow bo nie chce zasmiecac kompa

ale moze cos innego tylko ciekawe co ?

Opublikowano

Zadzwoń do twojego dostawcy internetu i zapytaj się czy mają jakieś problemy z twoim internetem, ale najpierw sprawdź na speedtest.net jaką masz szybkość internetu

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Z grafiką nic się nie dzieję kupiłem z pół roku temu kartę graficzna ATI Radeon HD 5570.Dałem 300zł bo WoT mi nie chodził .jak gralem na 7.9 i w tył to tego nie było od 8.0 się to dopiero zaczeło pomocy!!-ODŚWIEŻAM

Opublikowano

Bo zwiekszyli wymagania gry. Tez tak kiedys mialem na starym sprzecie gdy z normalnej grafiki przestawialem na srednia itp.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Bo zwiekszyli wymagania gry. Tez tak kiedys mialem na starym sprzecie gdy z normalnej grafiki przestawialem na srednia itp.

Ale nie oto chodzi ja mam 30 fps jak gram i niema żadnych lagów tylko te scinki ,że ping skacze do 400-700.kurde pomocy TAK SIĘ NIE DA GRAĆ.HELP!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...