Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]ets 2 (euro truck simulator 2)]problem sterownik ekranu

warrock hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem że jak gram w ets2 to po czasie ok 30 min robi się czarny ekran i wyskakuje takie coś97149196027386943225.png

proszę pomóżcie nie da się przez to grać :( temat pisany na szybko śpieszy mi się xD

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

mam najnowszą wersje karty graficznej

@down jak mam to sprawdzić xD

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

ale nie wersje karty graficznej fail. tylko sterowników do karty graficznej

Opublikowano

@up mam najnowszą wersję sterowników do karty graficznej :\

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Gdzieś raz na miesiąc pojawia mi się ten problem na moim laptopie, sam jestem ciekaw jaka jest tego dokładna przyczyna.

Twój komputer spełnia wymagania gry?

Ściągałeś najnowsze sterowniki do karty graficznej ze strony producenta karty?

Zaaktualizuj biblioteki DirectX, w opcjach w grze pozmieniaj detale i rozdzielczość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...