Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Podpowiedź do konkursu - Jak odgadnąć teksturę?

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobieracie paczke modderską

ogarniacie z jakiej zakładki jest dana tekstura AR. SR, SMG itp. itd.

extractujecie dany plik np. Guns_T_PV_AR.rez

konwertujecie teksture z plików nexona do plików lithtech i oglądacie np. w Photoshopie.

Wysyłacie PW.

Cieszycie sie nagrodą.

nic trudnego.

propsy.

btw. tut niema na celu "zniszczenie konkursu" lecz wyrównanie szans, bo przecież sporo ludzi było szkolone w zakresie moddingu, więc, jakotako wyrównałem szanse.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

don't care lol

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

a mi po cholere ? lol. Ja niegram w CA, przez ten czas kiedy grałem pewnie pododawali od chooya broni xD

1394725204-U719057.png

Bywalec
Opublikowano

Ja tam radzę uważać bo z tego co czytałem na forum nexona takie paczki są banowane

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

jesteś jebnięty...

Nie ingerujesz w gre, nie wysyłasz/ blokujesz żadnego pakietu - chuja Ci mogą zrobić.

/// tak wiem, obraza, jaki ja kurwa zły jestem +5

1394725204-U719057.png

Opublikowano
Ja tam radzę uważać bo z tego co czytałem na forum nexona takie paczki są banowane

Drogi kid modzie takie paczki (mówie Ci to ch*j wie z który raz) że były banowane. Było to banowane szmat czasu temu..nie teraz ;)Wiem bo miałem to ścierwo 2 lata na PC i banów za to nie miałem, więc wyluzuj.

1358504244-U713459.png

Opublikowano

lol ja tego nie potrzebuje normalnie bez tego sam odgaduje niech ktoś leci na łatwiznę ale sam tego nie używam. dobry tut ale nie potrzebny bo to każdy sam może sobie znaleźć nie jest to żadny problem

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ło ja pitole, jaki Ty jesteś zajebisty <3

Nie każdy grał każdą bronią itp. więc nie każdy zna dane bronie. Dawniej zmulałem w CA jak jebnięty, niemało zrobiłem dla tego działu a powiem Ci że na razie zgadłbym tylko 4/5 broni...

tak więc, niesraj ogniem.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

haha tylko nie grałem wszystkimi broniami więc nie potrzebuje iść na skróty każda broń ma swój specyficzny znak więc po kolej szukałem i znajduje.

A i nie sram ognie może ty srasz ale w to nie wnikam

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Bywalec
Opublikowano

Tak jak up każda broń ma specyficzny znak.

Nie ma dwóch takich samych.

Nawet każda ma swój dźwięk po którym można poznać daną broń

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Ja za paczke lenarta bana dostałem ^^

76561198090890807.png

Opublikowano

gratuluję, możesz czuć sie wyróżniony.

3 lata używałem programów z tej paczki i nie dostałem za nią bana.

Może w przyszłości dostaniesz nagrodę Darwina, jesteś na dobrej drodze.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...