Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PBDO-bot Licencja

kamilex312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj kupiłem licencje silver u dilera kboticostello ,sprawdzałem na stronie PBDO i wychodzi że to oficjalny reseller , lecz do dziś nie mam licencji silver 8S Moje pytanie brzmi czy ten gościu mnie oszukał? Czy po prostu przydzielenie licencji trwa parę dni?

Opublikowano

te gościu na pewno cie nie oszukał, ponieważ kupiłem u niego niedawno 3 licencje do kbot`a !!!

No wiesz ja u niego kupiłem przedtem kbota nogg i kopensteal, ale to nie to samo co PBDO-bot...

Kupował może ktoś u niego już PBDO bota?

Opublikowano

Witam wczoraj kupiłem licencje silver u dilera kboticostello ,sprawdzałem na stronie PBDO i wychodzi że to oficjalny reseller , lecz do dziś nie mam licencji silver 8S Moje pytanie brzmi czy ten gościu mnie oszukał? Czy po prostu przydzielenie licencji trwa parę dni?

ja slyszalem o kilku jego pojedynczych przekretach, ktore nie mialy pewnie wplywu na sprzedaz bo robi to calkiem skrytnie, wiec skoro nie masz silvera to cie pewnie oszukal. pisz najlepiej do niego (choc znajac te przypadki pewnie cie na gg zablokowal) a jak nie to pisz do kogos z teamu pbdo albo do mnie bo mam z nimi dobre kontakty

Opublikowano

ja slyszalem o kilku jego pojedynczych przekretach, ktore nie mialy pewnie wplywu na sprzedaz bo robi to calkiem skrytnie, wiec skoro nie masz silvera to cie pewnie oszukal. pisz najlepiej do niego (choc znajac te przypadki pewnie cie na gg zablokowal) a jak nie to pisz do kogos z teamu pbdo albo do mnie bo mam z nimi dobre kontakty

Dzięki kamieniarz jak w przeciągu 24 h nie będę miał licki to napisze do Ciebie, bo jednak 120zł to jest "pewny" wydatek :/

@Edit

A mógłbyś sprawdzić czy może ta licencja silver jest w trakcie realizacji? Mój nick na forum PBDO to kamilex312 . Pozdrawiam i z góry dzięki.

Opublikowano

a moze poprostu nie dziala ci pbdobot bo jest aktualizowany? obecnie nikomu nie dziala.

Dzięki kamieniarz jak w przeciągu 24 h nie będę miał licki to napisze do Ciebie, bo jednak 120zł to jest "pewny" wydatek :/

hee no jak widac to nie taki "pewny" ;d

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Ok sprawdziłem w logach sprzedanych licencji i widzę że costello żadnej licencji nie dał do aktywacji, więc wychodzi na to, że cie na 100% oszukał. pisz do niego w tej sprawie

Opublikowano

a moze poprostu nie dziala ci pbdobot bo jest aktualizowany? obecnie nikomu nie dziala.

hee no jak widac to nie taki "pewny" ;d

No ale jak wchodze w profil na PBDO stronie to widze status begginer obok nicku :/ A nie "Silver Package" :/

Opublikowano

Costello sprzedal swoja ostatnia licencje ponad tydzien temu, wiec po prostu zostales oszukany. skontaktuj sie z nim a jesli nie uzyskasz odpowiedzi napisz do mnie o 18 na gg (9741659) bo teraz musze wyjsc

Opublikowano

A więc tak oto moja rozmowa z nim:

Kamil (32309651)

siema

15:34

jestes?

kboticostello kboticostello

hi

16:35

Kamil (32309651)

oszukałeś mnie wczoraj z licką

16:35

kamieniarz potwierdził : )

pamiętasz? wczoraj kupowałem u ciebie licencje Silver do pbdobota

16:36

na nick : kamilex312

kamieniarz niech spierdla odemnie daleko

16:37

Kamil (32309651)

licencji nie ma a kaminiarz powiedział że logi są puste że ostatnia licencja jaką przydzielałeś była tydzień temu

16:38

chuj mnie co ci ten dzieciak powiedzl

16:38

Kamil (32309651)

a tu masz linka na ten temat: http://www.mpcforum....o-bot-licencja/

16:39

nie mam licencji i nie mam 120 zł i to jest fakt

pisalem ci ze pedo nie dziala

16:40

Kamil (32309651)

no tak

ale licke powinienem miec

ale po co

Kamil (32309651)

bo na forum nie moge pisac

skad wiadomoz e wogole zrobia

lepiej poczekac

Kamil (32309651)

NA forum nie moge pisać i obok nicku pisze "Beginner" a nie silver package

16:41

jak ci przydziele juz nie odzyskasz kasy

bo kasa pojdzie do ruskich

Kamil (32309651)

?

jak to do ruskich?

to jest dbalosc o klienta a nie oszukiwanie a ten gnojek maly niech sie odpierdoli ode mnie raz na zawsze

Kamil (32309651)

ale zacząles cos o tuskich więc opowiedz więcej

16:42

ruskich*

jka pisalem

w momeci jak ci przydizele licencje

kasa idzei do ruskich

Kamil (32309651)

daj mi licencje silver na ten nick na forum : kamilex312 i sie odczepie

juz nie da sie cofnąć

teraz jest u mnie

Kamil (32309651)

omg...

16:43

no nie wesolo jest

Kamil (32309651)

?

ostatnio zalatwilem im programiste

z ibota

mają współpracować

zoabczymy co z tego bedzie

Kamil (32309651)

dasz mi te licke czy nie?

na to konto: kamilex312

zapłaciłem ci wczoraj

jesteś pewny?

16:44

nie lepiej poczekac az zacznie dzialac

Kamil (32309651)

TAK CHCE MIEC LICENCJE SILVER NA PBDO BOCIE

?

Kamil (32309651)

żebym mógł bocić

16:45

jak chcesz

no ale nie dziala teraz

Kamil (32309651)

no dobrze

ale daj mi lecenje

żebym mógł chociaż na forum pisac

licencje*

jak chcesz

Kamil (32309651)

kamilex312Newbie

powinno być silver package

powidz kamieniarzowi niech sprawdza sobie swojego małego kutaska a nie mnie bo za cienki jest w uszach

16:46

Kamil (32309651)

lol xD

16:46

daj mi te licke i sie odczepie

nick na forum pbdo to: kamilex312

ok

16:47

20 to trwa

mmusz kase twoja przelac ruskim

20 min

Kamil (32309651)

ok ale jak dzisiaj do północy nie dostane licki to napisze do Adminów PBDO że oszukujesz

16:48

szantazujes zmnie ?

16:50

buhaha

Kamil (32309651)

nie

16:50

w takim razie zdijos

I dodał mnie do ignorowanych

Kamieniarz mam nadzieję że mi pomożesz bo więcej nikt mi nie może pomóc :/

@do modów:

Proszę mnie nie warnować za przekleństwa użyte w tym tekście bo jest to teks oryginalny nie chciałem fałszować.

Opublikowano

Po.co kupujesz bota który nie działa i to jeszcze za 120 zł.- wpadłes na własnej głupocie.

Bot miał działać, skąd miałem wiedzieć że ten gościu to oszust?! Przedtem kupowałem u niego Licencje Kbota noGG i Kopenstealh i wszystko było ok a tera widzę że zaczął oszukiwać ludzi :/

Opublikowano

Sam kurwa jesteś święty ?? Nie jeden twój klient mi płakał, że wziołeś kasę i błaga cię abyś przydzielił licke

Bot miał działać, skąd miałem wiedzieć że ten gościu to oszust?! Przedtem kupowałem u niego Licencje Kbota noGG i Kopenstealh i wszystko było ok a tera widzę że zaczął oszukiwać ludzi :/

costello to nie oszust nie raz pożyczył mi grosika jak potrzebowałem, może po prostu ma problemy z supportem, gdyż pewnie większość teamu pbdo bota pracuje nad nową wersją ??

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Sam kurwa jesteś święty ?? Nie jeden twój klient mi płakał, że wziołeś kasę i błaga cię abyś przydzielił licke

costello to nie oszust nie raz pożyczył mi grosika jak potrzebowałem, może po prostu ma problemy z supportem, gdyż pewnie większość teamu pbdo bota pracuje nad nową wersją ??

Wypierdalaj stąd kolejny mądry! Znalazł sie drugi costello złodziej! Ja straciłem już 120 zł przez podobnego do ciebie chuja !!! Kamieniarz chociaż chce pomóc.

Opublikowano

Nie płacz proszę :) Płakali pewnie bo nie raz sięzdarzało, że brałem kase i musiałem wyjść, a skoro masz do powiedzenia coś więcej to daj dowody :) Na costello chyba dowodów dawaćnie muszę bo tutaj jest jeden najlepszy.

Sami widzicie jaki z niego prostak :/

@kamilex312 pisz najlepiej na GG. Sprawę załatwimy. Btw ciekawe czemu on musi płacić kasę 'ruskim' skoro z teamu PBDO-Bota nikt z rosji nie jest...

EDIT: widzę żel icencja została przydzielona, więc chyba costello się przestraszył. ups, przekręt nie wyszedł

Opublikowano

Dzięki kamieniarz, za pomoc przy licencji. Jesteś wielki :)

Pozdrawiam kamilex312.

Temat można zamknąć.

P.S. nie kupujcie nigdy więcej nie kupujcie u tego gościa kboticostello !!! To oszust i cham.

Opublikowano

Cieszę się że masz licke.

Co do tematu to popieram kamilexa i kamieniarza, costello to kreci jak sie tylko da, napiszesz mu cn i ukash i go nie ma :(

A co do kamieniarza to jest on wg mnie best PL dealer, jak ma czas to odpisze wiadomości są kulturalne czego nie można powiedzieć o costello,

Opublikowano

KAMIENIARZ TO OSZUST JEST !!! wiec prosze na costello nie pisac ;)

Jest to pierwsza i być może moja ostatnia pozytywna wypowiedź o kamieniarzu, ale nie można powiedzieć, że jest oszustem.

Długo siedzę na niemieckim forum, jeszcze dłużej na MPC, jednak nie widziałem jakiejś większej afery z udziałem kamieniarza jako resellera.

Opublikowano

KAMIENIARZ TO OSZUST JEST !!! wiec prosze na costello nie pisac ;)

Jak nie masz dowodów to stul dziób. Kamieniarz jest miły i ma respect na forum więc wiesz...

Opublikowano

Potrafię być krytyczny wobec siebie i jedyne, co mogę na swój temat złego powiedzieć to częste ingorowanie osób piszących w sprawach typu 'kiedy wyjdzie xxx?'. Tego nie znoszę :)

Ah no i jeszcze czasem znikam z gg bez uprzedzenia - takie już życie.

Jednak oszustem czy krętaczem to nie jestem, a jeśli ktoś coś chce powiedzieć na temat moich cen to raczę poczekać do grudnia :)

Opublikowano

Dzięki kamieniarz, za pomoc przy licencji. Jesteś wielki :)

Pozdrawiam kamilex312.

Temat można zamknąć.

P.S. nie kupujcie nigdy więcej nie kupujcie u tego gościa kboticostello !!! To oszust i cham.

Zamykam.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...