Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zune...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Zune, nie wiem jak mam piosenkę wrzucić na telefon, tzn. do listy odtwarzania, udało mi się tylko raz piosenkę zrzucić, a teraz nie wiem jak.

Opublikowano
http://testuj.orange.pl/Mozart/supertester1991/zune-czyli-wgrywanie-muzyki-film%C3%B3w-i-zdj%C4%99%C4%87-do-telefonu

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Rekrut
Opublikowano

ZUNE na początku jest trudny do ogarnięcia, ale po jakimś czasie da radę już coś pamiętać co i jak. Ja osobiście polecam ci pobrać aplikację SKYPDRIVE na swojego smartfona. Zaloguj się na samym początku na smartfonie a później na komputerze. Później zrób sobie jakiś folder na komputerze w skydrive i przeciągnij do niego muzykę, gry, filmy itp. Dostępna pamięć podstawowa z tego co wiem dla każdego to 7 GB. Na dole cennik kupna większej pamięci na 1 rok.

Plan Cena Całkowita ilość pamięci

20 GB 34,00 zł za 1 rok 27 GB

50 GB 85,00 zł za 1 rok 57 GB

100 GB 169,00 zł za 1 rok 107 GB

2qdv95eom5.gif

Opublikowano

Skydrive jest wbudowany standardowo w każde urządzenie z WP, ale po co tracić czas na dysk i łączenie z internetem przez smartfona (może nie ma WiFi) skoro może wgrać standardowo przez kabelek USB ? :)

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Rekrut
Opublikowano

Jakoś mój telefon nie miał wbudowanego skydirve. A co do tego programu jest bardzo przydatny jak np nie chce nam się wrzucać piosenek przez ZUNE to wrzucamy kilka na skydrive na PC i sobie idziemy. Teraz każdy smartfon ma wifi. Podałem autorowi taki sposób a jaki sobie wybierze i z jakiego będzie mu wygodniej to z takiego będzie korzystał. Wiesz są gusta i guściki dla mnie lepszą opcją wgrywania jest skydrive który i tak kiedyś się komuś przyda w życiu.

2qdv95eom5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...