Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawdzić historię....

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam pytanie, jak sprawdzić historię pobrań ? Osatatnio przypadkowo usłyszałem rozmowę mojego młodszego brata z kumplem, wywnioskowałem z niej że brat po prostu ściąga wszystkie gówna z internetu żeby brat zrobił formata -_-, otóż prosił mnie już kilkanaście razy o formata, lecz nie ma potrzeby go robić, nwm kumple mu chyba nagadali że jak zrobi się format to pójdzie na komputerze najlepsze gry ( zależy mu na NFS MW 2 a wiem że na moim nie pójdzie. Dobra do sedna, gdy się coś pobiera to wyskakuje okienko z pobieraniem i on tam w niej czyści hist. pobierań ( mozilla firefox ) i ja chce sprawdzić co on tam naściągał -_-

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

jak masz ustawione pobieranie do folderu to w folderze powinny być te pliki ???

Opublikowano

ściągnij byle jaki plik, i pojawi ci sie folder, a jak nie to poszukaj w dokumentach moze tam beda ściągnięte pliki.

316rfbqr.png

Opublikowano

Musisz zobaczy do folderu w którym zapisują się pliki (możesz to sprawdzić w ustawieniach).

Dobrą opcją jest ograniczenie pobierania z internetu, mój kuzyn zrobił tak swojemu młodszemu bratu że może sobie pobrać max 200mb a jeżeli

to przekroczy to nic mu się więcej nie ściągnie bo wyskoczy komunikat o wyczerpaniu wolnego miejsca. Tak samo było u mnie w szkoly tylko że w szkole

po przekroczeniu tego limitu nie można było się lognąć na konto i trzeba było iść do nauczyciela żeby odblkował. Niestety jak to zrobić to Ci nie powiem bo nie wiem :D

HBV27j.png

Opublikowano

Szkoda;x

Ale jest taki problem że on jest cwany-_- każdy inny plik sobie przenosi gdzieś indziej, tzn zapisuje się w jednym a przenosi se te pliki gdzieś indziej-_-

Z tego co pamiętam na operze była taka opcja w zakładce na przeglądarce zobaczenia co się pobierało...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

ale jak kasuje historie downloadów to nie odczytasz w żaden sposób

można w historii przeglądanych stron poszukać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Cześć.

Mam pytanie, jak sprawdzić historię pobrań ? Osatatnio przypadkowo usłyszałem rozmowę mojego młodszego brata z kumplem, wywnioskowałem z niej że brat po prostu ściąga wszystkie gówna z internetu żeby brat zrobił formata -_-, otóż prosił mnie już kilkanaście razy o formata, lecz nie ma potrzeby go robić, nwm kumple mu chyba nagadali że jak zrobi się format to pójdzie na komputerze najlepsze gry ( zależy mu na NFS MW 2 a wiem że na moim nie pójdzie. Dobra do sedna, gdy się coś pobiera to wyskakuje okienko z pobieraniem i on tam w niej czyści hist. pobierań ( mozilla firefox ) i ja chce sprawdzić co on tam naściągał -_-

Jeżeli czyści pobieranie to wejdz w narzedzia>opcje i sprawdz w jakim pliku ci zapisuje to wszystko co pobrane i zrob z tym co chcesz

Opublikowano

Albo palnij go w łeb i powiedz żeby gówien nie ściągął.

Nie da się tego sprawdzić, ponieważ jak kasuje downloady to instalki bodajże też się kasują, to jest tak jakbyś chciał sprawdzić historie po wyczyszczeniu - nie da się.No albo jak już to zobacz ten folder jak tam nic nie będzie to się nie da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...