Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Kanał na yt!

GhostPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym troszkę zareklamować mój kanał na yt, robiło to już kilka osób więc czemu ja miałbym nie zareklamować ;). Na moim kanale ukarzą się serie z WoT, BFH, BF3, TF2, GW2, i może majnkraft. Na razie dodałem mój pierwszy film, i bardzo zależało by mi na Waszej ocenie, mam nadzieję, że pozytywnej filmu, są jeszcze drobne niedociągnięcia i przycięcia filmu, lecz walczę z tym . :P Nie miałem jeszcze mutacji, lecz mój głos nie brzmi tak jak w filmie, w filmie trochę gimbusiarsko przez małą "tremę" lecz w kolejnych filmach będzie lepiej ;) Zapraszam do oglądania, pisania swoich sugestii w komentarzach i oczywiście subskrybowania po więcej moich produkcji :)

http://www.youtube.c...h?v=UuzKoAvgaVY

PS: Jak dodać film, żeby był od razu w okienku ?

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Na tej mapce jest pełno miejsc do chowania kadłuba i wystawiania wiezy, szczegolnie D8-G8. Bardzo fajnie tam grac.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

cHah majnkraft jakie neos chaha ale dysortograff ;D LIKE A NEO

Teraz na yt strasznie ciężko się wybić. Nic nie szkodzi reklamować się tu i tam. Ale coś powątpiewam że masz oryginały all :D

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

Rambots, dla Twojej wiadomości, to było napisane dla specjalnie, wiem jak pisze się minecraft . -.-

O co Tobie chodzi z :

. Ale coś powątpiewam że masz oryginały all :D

Rovoner niedługo dodam filmik jak poprawnie kątować, ponieważ to wychodzi mi b dobrze, w tym filmiku bardzo tego nei pokazałem ;)

Jeżeli ktoś chce więcej produkcji, nie obrażę się za "like" pod filmem,komentarzem lub subskrybcją kanału . ;)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...