Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2Bob?

AdidaS'eQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Wiele osób widuje na dzikusach najczęściej z rangą Rycerski z dużym lvlem 37,38+, moobki same do nich lecą i zanim dolecą to już dedną. Czy to jest Metin2Bob? Chodzi tu o metin2.pl

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

całkiem możliwe :P

Głupcom należałoby wymyślić trudniejszy sposób rozmnażania. - Tadeusz Gicgier

Opublikowano

Tak, to jest "M2BoB" on jest darmowy więc możesz go używać (premium tylko nie jest darmowe).

M2BOB :

http://www.mpcforum.pl/topic/670356-dlexpbot-m2bob-141/ 

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

nie zastanawiało was to czemu trzeba się rejestrować ??

moim zdaniem jak się zalogujemy i podamy passy na ten program to te passy wędrują na ich konto . ;) i co wtedy :D mogą się nam na nie zalogować lub ukraść :P

Opublikowano

nie zastanawiało was to czemu trzeba się rejestrować ??

moim zdaniem jak się zalogujemy i podamy passy na ten program to te passy wędrują na ich konto . ;) i co wtedy :D mogą się nam na nie zalogować lub ukraść :P

Wątpie zeby czerpali oni kase z okradania graczy, zarabiaja na premium...

A co do tematu tak wiekszosc takich postaci gra na tym m2bobie

Opublikowano

a propos te premium nie da się pobrać jakoś za free ??

czy jak się kupi to masie jakiś limit na używanie -.- ?

Jezu...

Premium kupujesz za pieniądze i nie ma możliwości 'free premium'.

Jak się kupi to masz premium aż nie skończą wspierać projektu tj. dopóki wydawają aktualizacje i zbijają kasę - Ty masz premium.

CX7Rrj.png

Opublikowano

te coś się zrypało -.- Jak daje na taki guzik play żeby m2BOB mi się włączył i zalogował to przy logowaniu pisze błąd sieci i tyle .

ale jak normalnie się mam logować bez M2BOBA to się da , pomoże ktoś ?

Opublikowano

Free premium w M2bob to event na ich forum była dyskusja - ktoś prosił o 10minut darmowego premium aby stwierdzić czy warto je kupić, dostał odpowiedź że zrobią event i każdy będzie mógł za darmo przetestować te opcje. Niestety więcej nie zrozumiałem :P

Opublikowano

Nie jestem pewien , ale mi jeszcze 2h temu działał zaraz bd wbiłaj to powiem.

Ale mam pytanie , czy jest możliwość wykrycia używania nielegalnych programów typu "m2bob" przez władze gry.

Chodzi mi dokładnie o to , czy mogą to jakoś sprawdzić w logach , czy tam czymś nie mam na myśli tego że ktoś mnie nagra , czy zakablouje...

Kucziczu.jpg
Opublikowano

hshield sam w sobie jest zablokowany i nie wysyła jak narazie żadnych logów co najwyżej jakaś osoba może ci zrobić screenshot jak bocisz

tupact.png

R.I.P 2Pac

Opublikowano

A więc to tak , własnie nad tym się zastanawiałem "HShield" , no ale skoro teraz już wiem to mogę spać spokojnie :D

Dzięki za odpowiedz .

P.S. Premium na M2Bob mam nadal , konto robiłem wczoraj w nocy.

Kucziczu.jpg
Opublikowano

Co do premium to ja na start mam konto premium :3 (sfarciłem)

To nie jest M2BOB ,bo jest taki hack (nie pamiętam jak się nazywa) że ma w sobie DMG na miecz,waithack i mobber hack .

M2 bob nie bije zanim dojdą mobki, nie wierzycie ? Wejdzcie na inne konto i poobserwujcie . <3

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...