Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creddy online.

Gara1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gram w niego od wczoraj wbilem juz 110lv i teraz nie wiem gdzie najlepiej zarabiac kase . Chciałem isc fgw ale też nie wiem jak to tutaj sie robi :D prosze o wytłumaczenie

Opublikowano

FGW robi się, żeby zdobyć EGY coina, za niego możesz wymienić na EGY A weapon, jest na to specjalny quest W hotan. Kasę najlepiej zarabiać na spocie, 107 rybki, 108 skorpiony albo 106 bugi. Zbierasz Elki weapon petem i stony petem - wiem, szybko się zapełnia, dlatego wyciągasz cały czas stony z peta i w ten sposób zarabiasz 15b dziennie. Elki weapon 50=350,400m stony według własnych upodobań i son dropy, które ci wypadną, z seta 300m, broń koło 900m

Opublikowano

Po pierwsze kolega chyba pomylił działy. Takie informację to raczej do "Prywatne Serwery" - tutaj mamy chyba jak ktoś potrafi czytać "Publikacje serwerów".

Co do zapytania - FGW + elki, ewentualnie coiny - sety itp.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Traderka wg mnie sie bardzo oplaca, jesli na 110 lvl ladujesz sie na maxa, to wychodzi ci jakies 2,0m w słoniu za silki (nie jest taki drogi)

lecz musisz miec ze soba dobrego huntera który to wszystko ogarnie (najlepiej jakbys byl warriorem a on wizzem to jest set nie do pokonania)

i wtedy na takiej trasie z samarkandu do droa dock (alexandria) zarabia sie 1b-1,2b cos takiego

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema gram w niego od wczoraj wbilem juz 110lv i teraz nie wiem gdzie najlepiej zarabiac kase . Chciałem isc fgw ale też nie wiem jak to tutaj sie robi :D prosze o wytłumaczenie

Wybierz joba i w taki sposob masz kase lub zrob z 2/3 gf
1373700515-U207193.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...