Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Medyk

zatoxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MG36 jest najlepsze, wiem co mówie bo mam wszystkie te bronie. Kupiłem M27-IAR bo słyszałem że jest bardzo dobry i faktycznie na dalekie dystanse jest ok tak samo jak QBB-95 ale na bardzo dalekie MG36 jest najlepsze więc kupuj zestaw z MG36 i bądź pro lub MG36 noob zależy czy się przejmujesz wyzwiskami na czacie :)

Opublikowano

@Tymoteor co ci daje to że masz tyle ammo ja mam MG36 i 3x86 ammo a jak mi się skończy to ide do szturmowca i tyle.

Nie ma lepszej broni niż MG36 i raczej nie będzie chyba że ta nowa co mają wproadzić będzie lepsza ale wątpie.

Opublikowano

1 m27 air

2 qbb (najpewniej... nie grałem więc nie wiem jak to jest ;p)

3 mg36

YAY

Opublikowano

A,więc tak połowa osób krzyczy i pisze,że mg36 jest kompletne dla nobów i zbyt łatwe (dla mnie to lotto gdyż większość to i tak płaczki nie ważne czym się zabije i tak będą inni płakać to tak btw.) i polecają m27-iar tyle,że z mg36 zabicie z biodra jest to większy wyczyn niż z m27-iar gdyż m27-iar to najlepsza broń do zabijania z biodra i która to broń łatwa ?? przecież wiele czynników jest takich,że nie ma czasu na użycie z celownika i strzelamy z biodra...i tutaj właśnie króluje m27-iar i do tego jest to najszybsze przeładowanie broni.Także idąc dalej mg36 jest najlepsze,ale na dalekie dystanse z celowaniem zaś m27-iar na dalsze dystansze już gorsze.

Także ja osobiście gram mg36 i polecam mg36 i wczuwacie się w roli ala sniper jeśli macie inne zdanie to się nie obraże i lepiej będzie dla mnie ^^ gdyż o jednego przeciwnika będzie mniej czyt.mi będzie łatwiej Cię zabić xD

Broń Qbb to coś w połowie mg36 w połowie m27-iar + dużo lepiej się przebija przez kilka przeciwników,ale według mnie Qbb jest zbyt zbugowane czasem nie zadaje obrażeń przynajmniej przy celowniku m145) i dziwnie koleś biega z tą bronią,ale nie raz dla zmiany grywam i tą bronią zamiast mg36 :P

A jeszcze zapomniałem dodać przy broni Qbb w dalszych celach tak mniej więcej + 75 zwyż albo i z deczko mniej broń bardziej chwieje niż w mg36.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...