Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy MMA to dobra sztuka walki na ulice ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim mam pytanie czy MMA jest dobrą sztuką walki na ulice, ponieważ mam możliwość trenowania w 1 z najlepszych klubów w Polsce Adrenalina Fight Częstochowa (http://www.a-f-c.pl/) trenuje tam Krzysztof Kułak teraz będzie walczyć na KSW 21 czy według was MMA jest dobrą sztuką walki na ulice jak mnie np. jakiś dres zaczepi czy coś ?

Opublikowano

Jedna z najlepszych. Wiem bo kiedyś sam trenowałem i ie jednemu "śmieciu" spuściłem łatwo łomot. Ale nie wyobrażaj sobie że będziesz kozak po miesiącu treningu.

Opublikowano

Ja uważam, że lepszy byłby boks w takich sytuacjach, ale skoro masz okazję dostać się do jednej z najlepszych szkolek to warto.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Teraz z ciemnosci wyjda najwieksi fajterzy mma i przeroznych stylow walki. Czekam na rady od nich!

hue hue hue :D

Udało Ci się to :D

@topic

Jeżeli tylko masz taką możliwość to czemu nie. Zawsze lepiej coś zrobić niż siedzieć na dupie.

Moim zdaniem krav maga bardziej nadaje się na uliczne bijatyki no ale jeżeli masz możliwość trenowania

w jednym z najlepszych klubów to wyjdzie Ci to pewnie lepiej niż krav maga. Samo to że będziesz trenować

w dobrym klubie już jest jakąś przepustką do kariery zawodowej jeżeli kiedyś byś o takiej zamarzył :)

HBV27j.png

Opublikowano

haha MMA to zwykłe przepychanki i bloki nic więcej ; ), a co do dreska to jak zaczepi to pyk lepe i uciekasz jak nie umiesz sie bronic ; )

Opublikowano

MMA to na pewno jest dobre na ulice, najlepiej gdy jeszcze ring na rondzie zamontują żebyś mógł z niego skakać na przeciwnika.

@top

Żeby pokonać dresa nie potrzeba żadnych umiejętności, wystarczy rzucić mu kawałek płyty jakiegoś polskiego rapu i poleci jak pies za kiełbasą. Jak masz szansę na najlepszą szkołę MMA i ''kręci'' Cię to to możesz iść.

Opublikowano

jeśli ktoś chce trenować sztuki walki traktowane jako artystyczne dla samej możliwości i popisania się na ulicy przed frajerami to niech lepiej zacznie od sztachet na wiejskim disco a nie szuka rady czy mu się to nada w walce ulicznej, bo za takie słowa z buta by wyleciał z klubu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie wolno się bić! <--- żart, tak to tylko gadał mój wychowawca z podstawówki :D

Jak masz do wyboru mma lub siedzenie w domu, to już lepiej żebyś ćwiczył cokolwiek

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Jak lubisz, to się zapisz. Moim zdaniem to jest przydatna sztuka Mieszanka Boksu itp.

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

Jak możesz trenować to zawsze się przyda, ale nie licz na wiele bo taki przykładowy dres wie jak się bić i wystarczy, że raz Cię trafi... :) Także samemu zaczepki nie szukaj...

Opublikowano

Krzysztof Kułak byłby moim trenerem teraz będzie na gali KSW 21 słyszałem dużo opini i warto dużo osiągnięc,medali,pucharów i innych takich ;) zapiszę się za rok na nowy nabór w tym czasie popracuję nad ciałem.

Opublikowano

Żeby dobrze bić się na ulicy jak jakiś dres cie zaczepi to musisz bardzo ciężko pracować na pewno gdzies z 4-5 miesięcy + musiał byś jeszcze pakować żeby mocniej zajebać ;).I myślę że MMA jest dobrą sztuką walki na ulice/w szkole

Opublikowano

MMA to mieszane sztuki walki. Tam nie ma określonego stylu. Oczywiście to jest najlepszy styl, mieszanych sztuk tak trenuję najlepsza chuliganka na świecie :) Teddy Boys, BCh, Drobna Lujoza :)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...