Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie autko za 5500 sb HELP !

bladiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam 5550 sb do wydania. Jakie autko wybrać żeby się dobrze prowadziło np. Mitsu Evo lub Lancer. Oraz jak rozdysponować resztę na max tuning wizualny, a resztę na "osiągowy". Gustuję w samochodach z serii Szybcy i Wściekli. Np. szaleńcza Toyota Supra z 1 części.

1358164285-U286162.png

Opublikowano

Te wozy, które są z tego filmu w Wordzie są dość słabe, jedynie Mazda RX-7 RZ i Toyota Supra są dobre, reszta taka sobie. Jeszcze Mitsubishi Eclipse z pierwszej części F&F jest też dobre.

Z tych lepszych wozów polecam BMW M1 Procar, wyśmienicie się prowadzi, ma znakomite przyśpieszenie i bardzo dobrą prędkość maksymalną.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odkopuję z powodu zmiany planów. Jakie autko tuningowane albo autko + kasa na tuning kupić? Coś na promocji ? Pomóżcie :D

1358164285-U286162.png

Opublikowano

Teraz w przecenie za 4680 SB można kupić Porsche 911 GT3 RS 4.0, nie jest aż tak dobre jak normalne 911 GT3 RS, ale też jest znakomite.

Za tą cenę lepszego wozu nie znajdziesz.

Opublikowano

Sorka zapomnialem tam dopisac limit to 3350 SB + myslalem nad Evo X, Lexus LFA najlepszy chyba :D i takze nad Caymanem S

1358164285-U286162.png

Opublikowano

W takim razie polecam Mazdę RX-8 '09, jest teraz w przecenie i kosztuje tylko 1620 SB.

Jeden z najlepszych wozów w klasie B.

Opublikowano

Ja dorzucę jeszcze Diablo SV ponieważ uwielbiam ten wóz, prowadzi się cudownie (jak dla mnie), a osiągi też ma przednie, a przede wszystkim jest pięknym klasykiem. Jeśli jednak wolisz oszczędzić to RX-8 też będzie bardzo dobrym wyborem.

Dzięki. Ale kupiłem Lexusa. Najlepszy jaki na razie miałem :D Polecam serdecznie ! Jedyne 3k sb

Chyba trochę długo czekałem z odpowiedzią :P

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...