Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Katarini i ja

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piękne ;D

W tej drugiej akcji jakbyś poczekał trochę i nie wbił na wrogi spawn miałbyś pentę :)

Akcje fajne ,staty też ,widać ,że ogarniasz katę ,możesz dodać to tam do swojego tuta (lans xDD ) .

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

W pierwszej akcji Lulu (support BEEKA) zabiła garena, gdyby nie to podejrzewam, że była by penta, z resztą po tej akcji przeciwnicy pisali na chacie, że zasłużyłem na pentę :D

A w drugiej to poleciałem na tzw. janusza. Czekałem na to żeby sinked mnie przerzucił bo jakby to zrobil podczas ulta to bym padł

Opublikowano

Nieźle ! + tu i na yt więcej takich filmików :P fajnie się takich graczy ogląda.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Ładnie, na koniec ten death niepotrzebny, ale znam to uczucie też tak często mi się zdarza ;D ale potem zawsze tego żałuję, no ale tak czasem jest, że się chce kogos za wszelka cene zabic i sie raszuje ale potem gdy ochloniemy z emocji rozumiemy swoje błędy ;)

Ogólnie to ładnie, szkoda że lulu ci ksnęła byłaby ładna penta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zajebiste, szkoda że nikt nie wpadł na to żeby dać ci silence'a albo stuna.

w 1szej akcji wbiłem się za nich i z zaskoczenia i to pewnie dla tego.

w 2giej czekałem aż singed mnie przeżuci, annie nie miała naładowanego stuna, a garen nie ogarnął :)

Opublikowano

Jakbyś nie był tak napalony na tą pente to byś ją miał :) ogólnie widać że lubisz grać tą postacią, sam miałem nią wczoraj quadre, polecam ci włączyć smart casty, szybsza i łatwiejsza gra

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Fajne masz akcje, lecz widze, ze i twoj team ogarnia :D Szkoda, ze ja musze kazdy mecz z debilami przeprowadzac...

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Jakbyś nie był tak napalony na tą pente to byś ją miał :) ogólnie widać że lubisz grać tą postacią, sam miałem nią wczoraj quadre, polecam ci włączyć smart casty, szybsza i łatwiejsza gra

mi tam te smartacasty nie podchodzą, nie używa mi się ich wygodnie, chyba ,że dacie mi jakąć kombinację bo mam z "altem" i jest naprawdę chujowo. Smartactów używam np, na ryzie.

Opublikowano

No, w końcu jakaś porządna Quadra ;) Przyjemnie się oglądało, ciekawy filmik. Będzie więcej ?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No, w końcu jakaś porządna Quadra ;) Przyjemnie się oglądało, ciekawy filmik. Będzie więcej ?

Kiedyś pewnie będzie :)

Wiesz, jeśli ktoś Cię nafeedował to nie problem zrobić pente tym bardziej katariną :P

Wiesz, przejebaliśmy early, ale potem ogarnąłem i sam wycarrowałem.

Opublikowano

mi tam te smartacasty nie podchodzą, nie używa mi się ich wygodnie, chyba ,że dacie mi jakąć kombinację bo mam z "altem" i jest naprawdę chujowo. Smartactów używam np, na ryzie.

lol smartcasty mozesz podmienic na normalne uzywanie skili i wtedy tylko klikasz QWER

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...