Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DAvid55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc dziś dostałem w ręce oryginalne GTA IV.No i mam sprzęt na ,którym spokojne chodzi BF3 bądź MW3.No więc instaluje włączam grę na automatycznych ustawieniach grafiki(wysokie) i co ku**a?Tnie się jak emo żyletą!

Mój sprzęt:

Procek: AMD FX-6100 6 rdzeni 3.30 GHz

Ram:8GB

Karta Graficzna: Nvidia Geforce GTX 670 2GB

System operacyjny:Windows 7 64-bit

Chyba tyle starczy.

No i problem polega na tym jak na takim sprzęcie może się ciąć taka gra?I jak to naprawić?

Opublikowano

Spróbuj zainstalować najnowszego patch'a i ew. pograj pare minut i później powinno być normalnie (ja tak miałem, że przez 2 min mi sie cieło, a później śmigało.)

Opublikowano

Nowy path może pomóc , innej opcji nie ma , bo komp dobry.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Jeżeli tnie ci się GTA IV po tym co mówili koledzy wyżej spróbuj ustawić zgodność z windowsem xp. Mi to dzisiaj z 1 grą pomogło( na windows 7 gta IV korzysta z directx 10/11 co przekłada się na większe zużycie komputera)

Pomogłem daj +

Opublikowano

@LordZibi. - weź sie ogarnij. Po chuj nabijasz te posty ? Jak napisałem jaka wersja patch'a to sam se sprawdzi, a nie ty musisz w kazdym temacie dodać swoje 5 groszy -,-. Jak coś jest oczywiste to tego nie potwierdzaj, co CI da że bedziesz miał 50000 postów ? Ogarnij sie i przestań spamować.I zamiast pucować sie o mój poradnik sam mu pomóż. <_<

Opublikowano

Nowy patch tylko powinien pomóc.

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Opublikowano

Zainstaluj najnowsze stery do karty graficznej, Game Booster i przeczyść kompa Ccleanerem.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

@CisPK Nie wiem czemu się podniecasz , jak każdy tak pisze.

@Żeby nie było offtop'u i jak pomogło?

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

@LordZibi. - jeżeli ty jesteś każdy to pzdr.

Ale co Ci się teraz dokładnie zepsuło po najnowszym patchu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...