Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hack czy Pakiet,Bug

LechFuckYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pisze ten temat z powodu nie pewności w lol'u.

Spotkałem się w grze nie pierwszy raz wrozgrywcę

że postać na 1 level'u miała 3 skile Q>W>E.

I nie wiem czy to jest hack,bug czy jakiś to pakiet.

proszę o szybką odpowiedz !

Opublikowano

Może byłeś na Dominion, albo na Arenie Treningowej, to wtedy się od 3 lvla zaczyna i może nie zobaczyłeś że ty też masz 3 lvl :D

Opublikowano

Nawet jayce lub elise nie maja na 1 poziomie 3 skilli. Jedynie 2 wliczajac w to ult...

Wg mnie najprawdopodobniejsze jest to co powiedzial BahanPl, poprostu nie zauwazyl, ze startuje sie z 3 lvlem :D

Opublikowano

Nawet jayce lub elise nie maja na 1 poziomie 3 skilli. Jedynie 2 wliczajac w to ult...

Wg mnie najprawdopodobniejsze jest to co powiedzial BahanPl, poprostu nie zauwazyl, ze startuje sie z 3 lvlem :D

Nope.

Ult (zmiana na carry i melee), przykładowo Q skill w carry i Q skill w melee = 3 skille

Opublikowano

To było wszystko na mapie Summoner's rift !! typ gry zwykła ! a postacie które widziałem to było ezral,morgana,blitzcrank,nasus,darius !!

Na 1 levelu mieli już po 3 skile !!

Opublikowano

Masz czlowieku objawy paranoi :P Nigdy nie bylo zadnych hackow w tym stylu i nigdy nie bedzie . Gdyby byly riot od razu by je naprawil i juz by nie bylo . Ew pokaz nam jakies screen shoty albo filmik pokazujacy to .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

3 Skille np Blitz = Q / W / E + D + F = 3 skille , dziekuje :D

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Ja się raz spotakłem z Ahri co na pierszym poziomie miała Q i E, ponoć bug przynajmniej tak koleś pisał jak go spytałem dlaczego tak ma

Opublikowano

Może mieliście bug'a, piszę że ma 1lv, a w rzeczywistości ma 2, czy tam 3. Nie słyszałem o hacku, bocie, na którym masz na 1lv 3 skille.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...