Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bonusy do zbroi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobic zeby jak dam 1k hp do zbrojki i jak ulepsze heang na zloty hwang i zmienie mu poyem bony to juz sie do zbrojki nie da dodac hp

i tu mam pytanie jak to ustawic . Z gory dzieki dwm like za pomoc

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

Jeśli masz już w zbrojce tzw. "wbudowany" bon na hp to choć byś chciał to i tak nie wsadzisz w 1-5 bonie hp, no chyba że przez navi

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

nie no chodzi mi o to że jak mam np: Hwang i dam do niego 3k hp powiedzmy i jak zrobie z Hwanga złotego hwanga i jak zmienie mu bona to żeby się nie dało już dodac hp jak to zrobić??

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem. Ale skoro robisz system ulepszeń zbroji taki, że w Hwangu jest wbudowany bon na HP to w następnej zbroji którą robisz czyli Złotym Hwangu też powinien być bon na HP.

Dlatego po prostu dodaj bon wbudowany na HP też w złotym hwangu ;p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...