Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Komputer zaczął sam się wyłączać.

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Szukałam pomocy, ale po prostu już nie wiem kogo mam pyatć. Chodzi o to, że mój komputer działał bez zarzutów (nie za mocny, ale wszystko było w porządku) i pewnego poranka go włączam a on pochodził chwilkę i ten się wyłączył. I teraz co go włączę to pochodzi czasami godzinę, a czasami nawet 10 minut nie uciągnie i się wyłącza. Myślałam, że to może wina zasilacza, ale niestety po zmianie jest to samo. Co może być przyczyną?

Opublikowano

Czyscilam go dzisiaj. Z reszta ja dbam o tego gruchota ;)a co do specyfikacji to właśnie mam ten problem ze nawet nie zdążę juz nic sprawdzić bo się wyłączy. Jedyne czego jestem pewna to ze mam grafikę radeona a procesor Intela. Mój chłopak upiera się ze skoro to nie zasilacz to musiały pójść w płycie głównej jakieś kondensatory. A jak tak to jestem w kropce bo nie mam kasy ani na naprawę ani tym bardziej na nowego kompa a bez tego będzie mi ciężko -.- przepraszam za jakoś wpisu i ewentualne błędy ale pisze z telefonu.

Opublikowano

mialem ostatnio podobny przypadek w laptopie, ciagle bylo pieknie, fajnie itd az z dnia na dzien cos zaczelo sie dziac, zaczol sie wylaczac, nieraz po 10min grania nieraz po 2h, zwrucilem uwage ze zaczol sie strasznie nagrzewac. wiec zainwestowalem 7zl na powietrze w spreyu, rozkrecilem laptopa i przeczyscilem wiatraczek, wszystko z kurzu itd, po zalaczeniu juz nie mialem problemu z wylaczajacym sie komputerem

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...