Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Shen

RaymanGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj kupiłem Shena, zagrałem nim kilka meczy na topie.

Zastanawiam się, co ja robię źle, że mam 0 dmg, i padam jak gówno na początku gry i nie tylko.

Po pierwsze: build. Kompletnie nie wiem co tutaj kupować. Wolałbym bardziej coś pod offtanka, aby zbierać fragi. Widziałem kilka buildów na AP tanka, no ale nie wiem.

Drugie: Runy.

Mam zakupione runy pod AP i AD, nie wiem które wybrać.

Trzecie: Gold

Skoro nie mam w ogóle DMG, więc nie mam też fragów - golda = nie stac mnie na itemy, więc co robić?

Czwarte: Jak nim grać?

Opublikowano

Offtank ad .

ninja-tabi.pngranduins-omen.pngwits-end.pngfrozen-mallet.pngaegis-of-the-legion.pngwarmogs-armor.png - vs ad team

mercurys-treads.pngwits-end.pngfrozen-mallet.pngspirit-visage.pngaegis-of-the-legion.pngforce-of-nature.png - vs ap team

Ogólnie shenem można iść na topa/jungla/supporta.Junglę ma wytrzymałą i szybką ,dobre ganki z taunta.Na topie ładnie lasthitujemy i harrasujemy z Q ,tauntujemy przeciwnika ,hit i wracamy :) Ogólnie można zgarnąć zawsze parę killi ,ale większość oddajemy adc.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

1.Build:

Tabi/Merkury, Ryali, Hog, Aegis, Sunfire cape, Omen, Guardian Angel, sprzedajemy HoG'a i kupujemy jakiś sytuacyjny item wg. mnie to najlepszy build na niego.

2. Runy pod AP ew. jakieś z armorem, magic resistami

3. Od tego masz Hoga :)

4. Last hituj, harasuj enemy z Q lub Taunt, W + Q. Patrz na mapę gdzie możesz wbić z ultem i uratować/zabić kogoś

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...