Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie chcialbym zaczac grac ... w poprzednim temacie "Siemka" co nieco widzialem....

No ale moglby mi ktos opisac troszke ta gre? Czy sie oplaca grac? Kim sie gra najlepiej na Exp? I czy sa jakies Polskie serwy 24/7?

Itp....:)

Z Gory Dziekuje Pozdro :)

dlamagiela.gif

MóJ PrOfIl ClIcK

Pomogłem Daj 5 :)

Opublikowano

Gra polega głownie na expieniu. Dopiero na wyższym poziomie zaczyna się pvp. Mówiąc wyższym chodzi mi o 80. Od razu radze, żebyś nie ściągał międzynarodowej wersji. Nie wbijesz na serwery a nawet jeśli, to bez bota nie pograsz. Poczytaj sobie o prywatnych serwerach (sjsro, ecsro, sunsro), albo o globalnych (vsro, ksro, tsro). NA prywatnych serwach opłacalna jest gra glavierem, a na globalnych polecałbym bowa.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Polecam Ci SJSRO OLD, ale reg jest off, sjsro NEW to jest to samo tylko ciężej wbić. Gralem s/s i się dobrze grało, gram teraz glavierem full str fire/light i też daje rade ;P składam na 23 lvl giganty 27 wiec mozna pograc;P

Opublikowano
Powinienes to napisac w dziale Dyskusja ogólna........

co Ty gościu się go czepiasz, odpisał na temat więc ocb? ; o

Chcesz Magiel, to sie odezwij jak będziesz na SJSRO new, zawsze coś Ci tam pomoge ;D pozdro

Opublikowano

załatw sobie konto i na MySRO graj ;] albo ewentualnie sjsro ale tam niedlugo lagi bendą

@EDIT

a grałeś kiedykolwiek w silka??

bo jak tak trudno wybrać ci bulid xD bo raczej zepsujesz 1 xD tak zazwyczaj jest