Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][MODY][60 SLOTÓW!][IndustrialCraft,BuildCraft,RedPower..][Automatyzacja][PANEL GRACZA][Ekonomia][SURV/FB/RPG][Survival Games]- MachinesCraft -

e4aENHQe2uWCCvQfUJsTGQCZJDmLRpof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bartek ty byłeś dla mnie hamski to niech kazdy widzi jaki ten serwer jest to jest scren z dzisiaj wczoraj wystartował serwer a juz ktos ma tyle hv i rozdaje? Hahha oto ss:

Bartuś ze mna sie nie zaczyna

post-769754-0-63001000-1352053382_thumb.png

Opublikowano

Bartku jak tylko wkleiłem żeby każdy widział polowa serwera ma hv teraz a po drugie gdzie napisałem ze to ja rozdawałem? Podstawówka wita jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Aha i nie polecam ponieważ ja dostałem Bana a grałem z kolegą a mu usuneli wszystko a mnie zbanowali więc uwaga bo możecie stracić wszystko aa i uwaga też na bartka tylko na kasie mu zależy Brzyś to porządny koleś ale bartek to niestety brzydko mówiąc kurwa

Opublikowano

Pozdrawiam moje hv :)

A co do mikołaja ty jak sie chcesz pochwalic przed bartkiem ze mu cos rozjebales to wejdz i rozjeb a nie sie pod nasza robote z xeesem podpisujesz :D

Opublikowano

Fajny serv polecam!!

zainstalowem mody i pisze cant resolve hostname. pomocy?

mca.png
Opublikowano

Bartku obaj dobrze wiemy że miałeś dwa rozwiązania - wybrałeś to drugie (odważniejsze)

i serwer poniósł tego konsekwencje ;D Serwer naprawde spoko bartek też kiedyś był spoko ale ludzie się zmieniaja.

A i jedna prośba NIE PISZ DO MNIE "DZIECKO" bo jak dobrze pamiętam to jestem troche starszy xD

Ta mapa jest już spalona. Myślisz że znajdziesz te pochowane skrzynki z HV i iridium plate"ami?

Pozdrawiam Xeess

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Fajny serv polecam!!

zainstalowem mody i pisze cant resolve hostname. pomocy?

Wgraj jeszcze raz paczkę.

Bartku obaj dobrze wiemy że miałeś dwa rozwiązania - wybrałeś to drugie (odważniejsze)

i serwer poniósł tego konsekwencje ;D Serwer naprawde spoko bartek też kiedyś był spoko ale ludzie się zmieniaja.

A i jedna prośba NIE PISZ DO MNIE "DZIECKO" bo jak dobrze pamiętam to jestem troche starszy xD

Ta mapa jest już spalona. Myślisz że znajdziesz te pochowane skrzynki z HV i iridium plate"ami?

Pozdrawiam Xeess

Ja się nie zmieniłem :P

To tobie odjebało.

A co do twoich skrzyneczek to poczytaj o opcji "rollback" z logblock'a xD

Pozdro :)

Macie paczke na mac'a?

W download masz link do archiwum.

HeadKevin nie podszywam sie chciałem żeby każdy widział . A tak w ogole wyslijcie mi ts-a na którym siedzicie lub skypa bo mam sprawe. Aaa i serwer oczywiście DNO przez Bartka Kurwe

Skończ już Mikołajku.

Wszyscy już wiedzą że płaczesz dlatego że straciłeś Super-Vip'a...

Pewnie straciłeś na to całe kieszonkowe od mamusi.

Naprawdę mi przykro :unsure: Aaa - i gratuluję pomysłu z 2 kontem "brata" xD ... żałosne <_<

Mogę wstawić wycinek z logów jaka była reakcja graczy po twoim banie.

Np. "Nareszcie kur*** !!"

A bana bez podstaw nie dostałeś.

Z resztą, kto nie wierzy może wejść na nasze forum. Tam jest więcej info. na ten temat.

Dziś o godzinie 17:00 odbędzie się event SurvivalGames.

Do wygrania ciekawe nagrody...

Serdecznie zapraszamy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...