Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Medytacja

Platinum™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem , że medytacja to praktyki mające na celu samodoskonalenie się . Ostatnio moje życie jest pełne emocji , wcale nie pozytywnych , chciałem sobie raz "pomedytować" żeby sprawdzić jaki będzie tego rezultat i czy wgl. to działa . Jak to się robi

Opublikowano

Wszystko zależy od twojego podejścia, jeżeli nie skupisz się na tym w pełni zmarnujesz czas i to nie jest lekarstwo na wszystkie twoje smutki. Nie działa to na tej zasadzie że medytujesz np przez godzinę i jesteś nowym człowiekiem

Opublikowano

Czy mógłby ktoś to bardziej opisać? Nie chcę pozbyć się smutków , tylko moich teraźniejszych wrażeń , emocji nie powiem po czym je mam bo mnie wyśmiejecie , ale od tego aż mnie boli brzuch.

@edit już przestało , mimo to myślę , że małą medytacja nie przeszkodzi , a nawet przeciwnie

@down Obejrzałem anime , którego koniec wybudził u mnie tyle emocji

Opublikowano

Ja słyszałem o takim czymś że jest kilka rodzajów medytacji ale to chyba żarty. Ja próbowałem kiedyś medytacji przez kilka godzin siedziałem na podłodze i się nie ruszałem. Jak przestałem to musiałem robić ćwiczenia na nogi.

Nie chcę pozbyć się smutków , tylko moich teraźniejszych wrażeń , emocji nie powiem po czym je mam bo mnie wyśmiejecie , ale od tego aż mnie boli brzuch

Powiem ci że nikt z forum MPC nie zna cię osobiście więc śmiało mów co jest spowodowane bólem brzucha :)

Opublikowano

Człowieku, to zdecyduj się wreszcie czego chcesz. Weź czegoś poszukaj na necie samemu, najlepiej to zrozumiesz. (ja tam nie znam się na tym)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...