Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojownik/Sp1

Wierny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc mam taki problem. Gram od nowa od 2 dnich Wojownikiem i już mam 40lvl i Sp1. Tylko teraz jest taki problem że trochę mało walę. Chodzi mi oto że mam:

Wróżkę Ognia: 45%

Szabla(36lvl): u6 +5

Skile podstawowe all.

Jak pójde na krety wale po 1,2k a mag 2k ,3k(jak ma wróżke nm)

I teraz takie pytanie jak to zmienić? Czy tak ma być?

Możecie mi coś doradzić ? :rolleyes:

Pozdrawiam

2dhww8h.png

Opublikowano

Wojownik ma mniejszy atak niż mag, ale za to więcej defa/hp. Powiem ci że pierwszy raz widzę żeby gracz który gra od 2 dni miał takie eq o.O

Zajebi*** masz konto i nie daj sobie mawiać że jest inaczej.

Może nie bijesz tyle co mag i nigdy nie będziesz, ale za to wytrzymasz 10x razy dłużej na mobach niż on.

Gratuluje. Doradzam ulepszyć sp i dawać w def/hp.

Opublikowano

Nie gravity. Nie jest tylko do takna. Mag dobrze prowadzony też może być tankiem.

@edit

Po za tym po co powtarzasz to samo po mnie ? Żeby spam robić?

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi panowie @up. Ulepszę kartę. :rolleyes:

Aha i jeszcze jedno.. Czy na dłuższą metę lepszy jest wojownik czy łucznik? Do Maga nie będe wracał Bo do Magiem wbiłem 53 i mi się znudził.

2dhww8h.png

Opublikowano

Dawaj wojem. Ja grałem łucznikiem i mi się na 62 lvlu znudziło. Dużo z nim roboty.

Wojo jest spoko. Łatwo się prowadzi. Ja osobiście magiem wbiłem 81 lvl :D

@up

Kolejny spam...

Opublikowano

Woj tylko tank ? Co powiesz o Berku ? Ma najmniejszy DMG !? Holly tylko duży dmg ? SP5 i holly to też dobre tanki mogą być...Jak chcesz dużo hitać zrób 4sp :D

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Tak! @up masz racje. Dg na magu jest najlepszą sp. Pewnie dlatego że missuje, ma małe dmg i zje***ne osłonki -.- myślisz ogólnie? Myśl o wszystkim.

Woj nie tylko tank bo crus nadaje się też do ataku, blade jest wyłącznie pod atak -.- A berek. Nie wiem. Nie ogarniam tego sp. 4 sp wcale tak dużo nie hitają. Blue bije więcej i lepiej od dg. Rang staje sie popularniejszy od wk, tymbardziej że łatwiej go zrobić i ogarnąć. Od berka lepszy jest chociażby warek

Dobra bo spam się robi. Autor już uzyskał wiele odpowiedzi.

Opublikowano

Może tak jest na początku, bo teraz mi się trochę ciężko ekspi. Pójdę na krety i leci mi po 0,013 :/ na 43 lvl-u.

2dhww8h.png

Opublikowano

Jeśli zamierzasz expic na 43 lvlu na kretach to pzdr..

Jak masz jakieś normalne eq to albo rób misje albo jak chcesz expic to idź na stary klif.

I przechódź z 1 na 2 z 2 na 3 i tak caly czas, ale lepiej robić misje..

lucyfergif.gif

Opublikowano

Ja tam od 36 do 50 lvla zawsze expiłem na komecie , nie było trudności , Ale dodali misje więc idź na łatwizne i rób misje

evolution_t%C5%82o.png?height=179&width=320

Lubisz lajki ? Daj mi jednego a na 100% się odwdzięczę tym samym :D

Opublikowano

Po dziurki w nosie mam starego klifu <_< Mam questa z jakimiś studniami to na 3 poziomie mnie te gigantyczne mandry dedają xD :rolleyes:

2dhww8h.png

Opublikowano

Jak cię te mandry dedają to poproś kolegi żeby miał otwarty mini-land i był na tym serwerze co ty, a kiedy będziesz miał ok. połowe HP i czujesz, że padniesz to idź do domku kolegi i się zregeneruj (w liście znajomych masz taki domek).

Opublikowano

Albo poprostu weź ze sobą kolegę z wysokim lvlem albo kogoś znajdź bo dużo osób chętnie CI pomoże

@DOWN pomyliłeś temat?

evolution_t%C5%82o.png?height=179&width=320

Lubisz lajki ? Daj mi jednego a na 100% się odwdzięczę tym samym :D

Opublikowano

Gdzie napisałem że dg to najlepsze sp maga ?

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Po dziurki w nosie mam starego klifu <_< Mam questa z jakimiś studniami to na 3 poziomie mnie te gigantyczne mandry dedają xD :rolleyes:

Jak cię mogą na 43 lvl woj sp1 5k hp skill tarcza + morale dedać wielkie mandry?? ja na 43 lv sp1 woj robiłem tam za blokera.

lucyfergif.gif

Opublikowano

@up No nw xD Tylko że ja tych mandr nie zabijam wbijam na sp tarcza morale i po 500 za hita mi biora .

:D Ale już tego questa zrobilem i 45lvl up xD

Teraz pytanko :D

Gdzie expić na 45 lvl-u joba na sp1 i ogólnie gdzie się expić xD na 45 lvl :rolleyes:

2dhww8h.png

Opublikowano

Ta.. tylko tam mi leci po 0,08 % ;/ :rolleyes:

A jak poszlem bic 19 joba na sp 1 na groszki to pojechalem z klasa do teatru od rana ok.8 rano i wrocilem o 23 to wbil 1 joba!!! :unsure:

2dhww8h.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...