Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 8 czy 7

`lesio`

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki windows

• 8
      8
    • 7
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, nie wiem na którym win zostać na 7 czy 8. Mam teraz 7 sprawuje się dobrze mogę mieć dostęp do 8 i nie wiem czy warto ?? w to się pakować

Jeśli pomogłem DAJ Lubie to

76561198023839893.png

Opublikowano

Dobry sprzęt choć nie wiem jaka grafa, ale jeśli wolisz nowości to weź win 8. Choć nie wszystkie programy są z nim kompatybilne

wiem może poczekać sobie tka do kończą grudnia aż na 8-ce będzie duzo programów

76561198023839893.png

Opublikowano

Jak korzystam z windows 7, ponieważ lubię ten system, a nie zmieniam go na 8 ponieważ nie chcę utracić danych ;f

ja tez 7 lubię jak dla mnie to najlepszy system jaki miałem , ale 8 mogę mieć prawie za darmo

76561198023839893.png

Opublikowano

Zdecydowanie W7. Czemu? Bo na tej nowiutkiej 8 może już/jeszcze nie chodzić dużo gier/programów ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

ehhh to poczekam do końca roku może będzie obsługiwał więcej programów

temat do close-tu :)

76561198023839893.png

Opublikowano

Co wy macie z tą obsługą? Przedwczoraj migrowałem z 7 i wszystkie programy/gry, które działały na 7 działają na 8.

BTW. Jeśli jesteś miłośnikiem benchmarków to zostań na Windows 7.

Opublikowano

Co wy macie z tą obsługą? Przedwczoraj migrowałem z 7 i wszystkie programy/gry, które działały na 7 działają na 8.

BTW. Jeśli jesteś miłośnikiem benchmarków to zostań na Windows 7.

Przecież podobno win 8 wspomaga wielowątkowość więc benchmarki powinny wychodzić lepiej

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

ale tu odmienne zdania są na 8 aż można się pogubić aj zrobię backup pliow i zainstaluje 8 co będzie to bedzie

76561198023839893.png

Opublikowano

Przecież podobno win 8 wspomaga wielowątkowość więc benchmarki powinny wychodzić lepiej

Nie każdy producent benchmarków wydał stosowną łatkę dla W8. Producent 3DMarków już szykuję wersję dla Windows 8.

Opublikowano

Ja tam miałem i win 7 i win 8. Z moich obserwacji wynikło że ósemka mniej zamula kompa niż 7. Dużo szybciej system się wczytywał, nie było ścin ani nic.

Jedyny problem miałem z programami bo nie wszystkie chciały działać to też wróciłem na stary system. Osobiście polecam Ci win.7, prostszy interfejs no i wszystko na nim działa ;)

edit: ach, dodam jeszcze że win.8 testowałem dawno temu więc wiele rzeczy mogło się zmienić i możliwe że wszystko to co nie działało na 8 już śmiga elegancko :)

HBV27j.png

Opublikowano

ja se wykupiłem win 8 i dobrze każda gra działa każdy program i do tego x3 płynniej działa wszystko. win 7 ładowała sie w gdzieś 16 sek ;p a ten w 7 sek sie ładuje ;P

ja moge powiedzieć ze win 8 jest lepszy od 7. a do tego dopiero co wyszedł to pewnie jeszcze aktualizacje dodają i jeszcze lepiej bd chodził :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...