Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Kog'Maw

Pegas©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

madredy są drogie i nieopłacalne

build taki jak na kazdego inne ad carry tak jak wyżej napisali:

berki, guardian, phantom, last whisper, infinity, bloodthrister ( trinity tez mozna do koga wpakowac ale nie polecam bo jest drogie i srednio pracuje z tą postacią )

Opublikowano

( trinity tez mozna do koga wpakowac ale nie polecam bo jest drogie i srednio pracuje z tą postacią )

Na koga to jest jeden z core itemów i bardzo ładnie pracuje z tą postacią... Jak się nie znasz to nie pisz :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

UP

Ja jednak przyznam rację dordo ,nw czy tylko mi się zdaje czy wy składacie na każdą postać trinity -_-

Żeby nie było ,że spamuje podam ap build na normale (na rankedach piszą ,że to troll ).Chociaż według mnie dobry jest,świetne obrażenia z ult wtedy lecą :)

sorcerers-shoes.pngarchangels-staff.pngbanshees-veil.pngrylais-crystal-scepter.pngathenes-unholy-grail.pngrabadons-deathcap.png

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Ja buduję zawsze tak:

Tabi (tanie i dobre na enemy adc) w mid game sprzedaję tabi i kupuję berki.

Krwiak

Phantom

Infinity

Last whisper

GA

Opublikowano

Ja jednak przyznam rację dordo ,nw czy tylko mi się zdaje czy wy składacie na każdą postać trinity -_-

Ja nie składam trinity na każdą postać, ja składam tylko na Ez'a, Kog'a i corkiego. No cóż ale ja i tak zostanę przy swoim, że Trinity to bardzo dobry item na kog'a ;]

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...