Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]Metin2-Początek dla nowicjuszy

Dragonir119

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, grając w metin2 PL często zaczepiają mnie gracze którzy czegoś nie wiedzą. Dlatego postanowiłem zrobić własny poradnik. Wiem że bardzo przypomina ten z G-Metin2 ale mój jest sprawdzony w 100% ponieważ ja tak robię za każdym razem gdy tworzę nową postać. Znajduje się tam jak expić w ciągu 7 dni, też jak wbić 50 lvl lecz ja nie piszę z przymusem tylko daję graczom porady i wolną rękę, opisałem również informacje o NPC, cennik i sposoby na zarobek.

Opis:

Poradnik zawiera informacje dotyczące NPC, cennika itemów, sposobu na uczciwy zarobek oraz jak i gdzie expić każdą postacią. W poradniku znajduje się też krótka informacja o postaciach, królestwach i profesjach.

Skan:

Poradnik znajduje się w Dokumenty--->poradniki do gier

Więcej linków dodam później. Proszę też by gracze którzy są już "profesjonalistami" nie pisali głupich postów typu "badziewie. itp."

Nie reklamuje swojego chomika, jest to chwilowy link dopóki nie zrobię więcej linków.

55jk0m.jpg

Opublikowano

Nic ciekawego to co upy mogłeś umieścić na forum a nie podać linka do chomika . Jak już coś robisz to rób to dobrze

Opublikowano

Link do chomika w poradniku ... No nie tego jeszcze nie było. Co raz większy poziom tych waszych "tutków" ...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

za to ja widzę że wasz poziom czytania jest coraz lepszy, bo tam widnieje napis:

Proszę też by gracze którzy są już "profesjonalistami" nie pisali głupich postów typu "badziewie. itp."

Więc po co nabijacie sobie posty...

55jk0m.jpg

Opublikowano

Poradnik w temacie ma być zapisany ,nie można podać linku do pobrania sobie tego.

To coś typu ,,Napisałem książkę chcecie to kupujcie i zobaczcie co jest w środku".

Poproszę treść poradnika zawrzeć w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...