Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzekwowanie regulaminu statusów

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

To są jakieś żarty Wredna napisała regulamin chyba po to żeby globale go egzekwowali a tak nie jest

np: Silver spami statusem od tygodnia i nic

gtbm.jpg

nqpn.jpg

ealc.jpg

tjuz.jpg

mnvy.jpg

A regulamin statusów mówi

4. Notoryczne spamowanie tym samym statusem lub nagminne pisanie, w małych odstępach czasowych nowego statusu jest zabronione.

7. Umieszczenie w ciągu 24 h, 3 (słownie: trzech) takich samych lub podobnych statusów tj: zawierających tą samą lub podobną treść (różniące się jedną literką, znakiem interpunkcyjnym, czy też zmienioną kolejnością), a także mające na celu to samo przesłanie będą traktowane jako spam.

5. W przypadku notorycznego spamowania statusami: kara za pierwszym razem 5%, kara za drugim i kolejnym razem 5% i ban na 24h.

Poprzez stwierdzenie notorycznego spamowania rozumie się wysłanie ponad 3 statusów w odstępie czasowym obejmującym 2h. Nie dotyczy odpowiedzi.

I ja się pytam czy ten regulamin to Wredna napisała dla picu?

czy globale mają zamiar egzekwować regulamin?

@Nie piszcie że global tez człowiek i nie siedzi cały czas na mpc

ten status pojawia się od ok. tygodnia kilka razy na dzień i każdy go już na pewno widział

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

To samo z tymi krezgami...

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Silver już denerwuje mnie tym statusem, każdy wie że dostał Black Membera na testy i mu zabrali, a on dalej żyje w swoim przekonaniu że go dostanie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wiecie, my nie siedzimy 24/7 na forum, czasami zdarzy nam się coś przeoczyć. Ja jakoś jeszcze nigdy nie odebrałam żadnej wiadomości pw, czy tez raportu dotyczącego spamu statusami. Trudno napisać do mnie, bym zwróciła na to uwagę?

Opublikowano

Wiecie, my nie siedzimy 24/7 na forum, czasami zdarzy nam się coś przeoczyć. Ja jakoś jeszcze nigdy nie odebrałam żadnej wiadomości pw, czy tez raportu dotyczącego spamu statusami. Trudno napisać do mnie, bym zwróciła na to uwagę?

tak wiem ale ten status pojawiał sie co 1/2h dziwne że nikt nie widział tego.

A raportować,raportowałem.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

No to jak raport nie daje rezultatów, to pisać na pw do gm, np do mnie.

My nie bawimy się w wielkiego brata i nie siedzimy cały czas wlepiając gały w główną stronę forum i statusy.

Rozumiem ale jak ktoś przeczyta raport to powinien egzekwować ten regulamin chyba po to on istnieje tak?

Nie napisałaś go chyba dla siebie tylko dla wszystkich globali,jak by każdy miał zgłaszać tobie na pw to byś się nie wyrobiła.

Tutaj nie chodzi o ciebie tylko o innych globali którzy mimo raportów nic nie robią,albo to olewają,nie znają regulaminu lub macie złą komunikacje pomiędzy sobą

bo z tego co widzę to tylko 2 globali egzekwuje ten regulamin a co z reszta?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Raportuję statusy z tym zasranym "kokzem", który zajmuje połowę monitora, ale i tak nikt tego nie usuwa :<

Tak samo jest z nieregulaminowymi sygnaturkami

9368_gold.png

Opublikowano

Gmowie to nie są maszyny mają ważniejsze żeczy do roboty niż ogarnianie cały czas satusów.

To moze by dodali moderatorów statusów bądź dali opcje wszystkim moderatorom na usuwanie statusów ?

btw.

pisze sie "rzeczy" bejbe, od zawsze wiedzialem,ze cos z toba nie tak, elo.

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

Ja PIERDOLE! TO NA HUJ PISZECIE REGULAMIN ABY POTEM SIĘ WYPOWIADAĆ, ŻE NIE JESTEŚCIE MASZYNAMI. ALBO SIĘ ROBI REGULAMIN I SIĘ GO PRZESTRZEGA ALBO NIE ROBI W CALE. ZDECYDUJCIE SIĘ... //To z nerwów bo jak to czytam to mi się rzygać chce

/wyluzuj, jeszcze gorzej się czyta Twój post.

Opublikowano

Raportuję statusy z tym zasranym "kokzem", który zajmuje połowę monitora, ale i tak nikt tego nie usuwa :<

Tak samo jest z nieregulaminowymi sygnaturkami

Zależy na kogo trafisz, ja codziennie edytuje/usuwam po kilkanaście sygnatur i statusów.

Opublikowano

Marcuśny twoje frajerstwo mnie przerasta.

Dodajcie opcje raportuj do statusów i nie będzie problemu.

Jest wiele statusów co wisi kilka godzin a są w nim jebane kreski czy też handel.

Nie chce mi się pisać do GM na PW bo to za długo schodzi czy też wchodzić w kogoś profil i zgłaszać :)

Proponuje wyjebać całkowicie te statusy bo tam tylko spam i trolling

żeczy żeczy żeczy żeczy żeczy żeczy żeczy żeczy żeczy

176149.jpg

Koszt to około 10 zł a o ile mniej wstydu

:)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Wredna, większość Modków itp przegląda statusy, i ani razu chyba warna/bana itp nie dali..

Moderatorzy nie mogą dawać bana. Tylko wtedy gdy user napisze coś w moderowanym dziale, bo tak to nawet mi nie wyświetlają się wasze poziomy ostrzeżeń, chyba że napiszesz coś w moim dziale, to będzie pisało 0/100 procent ostrzeżeń. ;p

Wredna, większość Modków itp przegląda statusy, i ani razu chyba warna/bana itp nie dali..

Moderatorzy nie mogą dawać bana. Tylko wtedy gdy user napisze coś w moderowanym dziale, bo tak to nawet mi nie wyświetlają się wasze poziomy ostrzeżeń, chyba że napiszesz coś w moim dziale, to będzie pisało 0/100 procent ostrzeżeń. ;p
Opublikowano

Moderatora statusów nie będzie, bo jak to już pisałam chyba nie raz, potrzebne są do tego uprawienia GM/admina. Czyli możliwość moderacji całego forum.

Co do Silver, otrzymał już ode mnie nagrodę, na razie w postaci 5%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...