Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HIT ! [FB][20Slot][2GB]BoBiXcraft.slotex.pl:20012 [Łatwe IP] 1.4.2 [Dedyk]

MinePolishCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngBoBiXcraftDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: bobixcraft.slotex.pl:20012

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 20

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

Takie jakie są potrzebne i które nie powodują lagów

1337425578-U363900.png

1 właściciel 1 Mod :)

1337425590-U363900.png

Czemu miałbyś zagrać na serwerze?

Ponieważ oferujemy grę długoterminową, bez crashów, lagów czy też restartów.

Aby dojść tutaj do czegoś trzeba naprawdę poświęcić dużo czasu co najważniejsze

nie jest to w żaden sposób nudne ponieważ mody wgrane na serwer to uniemożliwiają.

Czy na działkę muszę czekać parę godzin a nawet dni?

Ależ skąd! Każdy z adminów codziennie zagląda na serwer a h@ przebywa na nim

po 5-10 godzin dziennie a nawet jeżeli nikogo z administracji nie ma na

serwerze jest podany kontakt gg więc okres czekania na działkę najczęściej wynosi parę minut.

Czy serwer w jakiś sposób się rozwija?

Oczywiście że tak, administracja na bieżąco eliminuje drobne bugi oraz niedociągnięcia które nieraz występują

w najbliższym czasie najprawdopodobniej do końca miesiąca powstanie

kolejny serwer lecz narazie nie jest to sprecyzowane. Dodatkowo w budowie jest autorski launcher i panel

gracza.

Serwer jest sponsorowany przez

specjalny hosting gwarantowany dobrą i ekskluzywną rozrywkę dzięki super paczce pluginów Br3nd bez żadnych problemów typu tak zwane

lagi czy duże nie dorobienia. Co do nie dorobień nie ma takiego serwera który ich nie posiada dlatego nie

możemy gwarantować iż serwer nie posiada żadnych bóguw(problemów).Jedyny problem jak i na wielu

innych serwerach tkwi przy rejestracji,gdy się zarejestruje trzeba zrobić tak zwany reload czyli wyjście i

wejście na serwer ponieważ gdy tego się nie zrobi to po pierwszym wylogowaniu znika cały wasz

dobytek.Więc wejdź już teraz i wkrocz w świat dobrej i wygodnej rozrywki na naszym serwerze.To

wszystko daje ci BoBiXcraft !

Rekrutacja: włączona

Wersja gry: 1.4.2

Coś się nie podoba wypier###aj

Haters Gonna Hate

Peace

1336669726-U363900.png

Opublikowano

Ogólnie nie polecam, serwer jest zrobiony głównie z gotowych paczek oraz gotowych spolszczeń, zero wkładu własnego do całego serwera.

Dlaczego? Tutaj macie jego wtyczkę PlotMe:

1352581739-U277415.jpg

A tak wygląda moje tłumaczenie:

1352581790-U277415.jpg

Po czym bezczelnie pisze, w ten sposób:

Cofam polecenie iż plugin jest źle spolszczony, a sam autor próbujący zabłysnąć nie zna odpowiedzi czy plugin sam robi blokadę ,, cuboid''

''Spolszczenie'' Dla szpanu -.-

http://www.mpcforum.pl/topic/764389-dl-plotmepl-pelne-tlumaczenie-by-krzysztofa/#entry5585288

Poza tym tutaj macie dowód jak pisał mi na gg:

Dobrze spolszczony plugin my posiadamy

1352581851-U277415.jpg

Żałosny jesteś koleś po prostu kopiujesz i nawet się przyznać nie chcesz, zapewne reszta wtyczek także jest skopiowana itp, tutaj lista ich wtyczek:

1352581947-U277415.jpg

Pozdrawiam Krzysztof ;)

Dodam jeszcze, że serwer jest "sponsorowany" to znaczy, że właściciela nie stać na opłacanie go, oznacza to, że w każdym momencie serwer może "zniknąć" ;)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Jestes kurwa jebanym pierdolonym muzynem przez starego ... ssasz muzynom paly i nic nie umiesz zrobic sam ludzie on na prwade nic nie zrobil na tym serwie jego serw to kopia krzysztofa (krzysztofa) ma o wiele lepszy serwer polecam grajcie a jak chcecie grac na takim jebany chujowy serwie to prosze bardzo ale to jest tylko kopia serwera krzysztofy wiec nie grajcie na takim gównie bo krzysztofy serwer jest pro :D a ten serwer to jebane dno :D ten serw jest nizej kurwa niz tytanik ...

Opublikowano

To oczywiste że pluginy nie są moje są one Br3nd :P Plugin spolszczony przez Krzysztofe wrzuciłem przeglądając go jak go spolszczył ładnie mu to wszyło nic do niego nie mam, lubię denerwować ludzi i byłem ciekaw kiedy krzysztofa pęknie :D

ProKiller Zazdrościsz że mam serwer ? zrób swój i zobaczymy jak jesteś lepszy :)

Ps: Większość serwerów używa czyiś pluginów,a Br3nd robi paczki żeby były używane :)

A krzysztofe gryzie to że mam serwer sponsorowany i nie to że mnie nie stać tylko za reklamowanie hostingu go dostaje więc nie znasz prawdy zamknij jape :)

Wielki bogaczu i cwaniaczku szkoda mi takich ludzi jak ty co spinają i mam wyjebane w wasze opinie :)

Opublikowano

ale wroc wroc.. Kto sie podpisal za mnie?? Gamind? Czy Gamid ;p? bo to roznica ;d

Opublikowano

Nie o to się rozchodziło Oteq tylko o to że na gamid jest plugin PlotMe 100% i 1 spolszczony a on sie podrabia :)

A mój serwer nie dorasta do pięt do Gamid.pl :)

Opublikowano

nie jest takjakby spolszczony tylko komendy ;d ... ale to nie wazne.. Nie rozmawiamy o innych serwerach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...