Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kogo wybrać?

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zakupiłem GW2, mam nadzieje że nie pożałuje, już się wgrywa, potem patch i lecimy, tylko nie wiem kim zagrać.

Mówie z góry ze w 1 część tytułu nie grałem. Kim polecacie grać? Inżynier odpada. Chodzi mi o dobrą postać w PvE oraz PVP.

Podajcie również + i - :D

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Gram guardianem i bardzo mi się podoba . Jest świetny do PVE , tylko nie wiem jak jest z PVP .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ja mam Guardiana i Elementaliste:

Elementalista (4lvl) - Dobrze mi się nim gra aczkolwiek nie chodzę na PvP podobno jest przydatny na ataki na zamki przeciwnika jak się gra na mapach WvWvW.

Guardian (23lvl) - Jest świetny jak gram przeciwko mobom (to chyba PvE sorki nie wiem :x) i z kolei ten jest przydatny na obronę zamku. Ma bardzo dobrą obronę (w końcu to jest strażnik/obrońca) i dlatego bardzo lubię nim grać.

Na Elementaliście przydaje się ?Condition? Damage jak się gra żywiołem ognia.

Nie wiem tyle mogłem napisać o tych dwóch profesjach.

Sam musisz wybrać profesje, mi się dobrze gra Guardianem znajomemu znowu Nekromantą (ja nie lubię grać nekromantą)

Wydaje mi się że wybór postaci to kwestia gustu i trybu rozgrywki :)

Pozdrawiam

PS: Jak już wybierzesz postać napisz na PW tutaj. Chętnie z kimś zagram :D

Muscle Cars <3

Opublikowano

Nom bo na Char'rze i Nornie wygląda tak przypakowanie :D

A na Humanie to tak taki... Nie mówie że zły :P tylko na tych wyżej wymienionych, według mnie wyglada fajniej :P

Ale sam wybieraj :D

Muscle Cars <3

Opublikowano

Polecam Enginnera Tyle zabawy przy nim a ile razy solowalem bosy samemu :D wiezyczkami ;P

Opublikowano

Thief jest dobry do pvp. Jeśli będziesz chciał grać często w grupach lub robić eventy polecam wziąć Guardiana. Jest to trochę taki paladyn, lub support jak powiedzą gracze LoL'a. Ma dużo czarów AoE wspomagających.

Opublikowano

Ja korzystałem dawniej z dwóch postaci - Thief do PVP, Guardian do PVE. Moim zdaniem Thief na pvp to najlepsza opcja, zgodze się więc z panami up.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...