Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Rekrutacja na Kid Moderatora działu Need For Speed World.

Pitch_Black

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gFi4v.gif

Witam wszystkich.

Razem z kolegą Skorpionem postanowiliśmy rozpocząć rekrutacje na kidmoderatora działu NFS World.Szukamy dobrego,odpowiedzialnego osobnika który wykaże się sumiennością i swoją wiedzą w Need For Speed World i nie tylko.Więc przemyślcie czy zasługujecie i składajcie aplikacje w dziale dla app.Tyle z naszej strony.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Ja bym złożył ale jestem tylko w weekendy na kompie ale niedługo kupuje tableta i dokupie neta mam szanse ???

Do kiedy można składać aplikacje ??

Opublikowano

Złożył bym, ale niestety mam 15%, i żadnego pomysłu/opcji ściągnięcia tego.

/ja tu widze 10% :3. Nmzc

? Złożyłem, nic nie tracę, a może zyskam.

Opublikowano

Każdy ma szanse...ale musi spełniać jakieś wymogi.Szukamy osoby pracowitej,systematycznej i z pomysłami.To że masz % to nie znaczy że jesteś od razu przekreślony - to można zbić w różny sposób.Ale wiecie że kid musi być sumienny/pracowity i dzielić się widzą z innymi.

Opublikowano

A czego oczekujecie osobiście, poza tym co jest w ogólnych warunkach itp? Możecie udzielić takich informacji? :) Bo jak jest napisane wolę jak coś oszczędzić wam i sobie czasu.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Potrzebujemy po prostu pomocnika, po prostu kidmoda. Żadnych więcej wymagań oprócz tych na kida.

@pitch

:/ Przepraszam :x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja jebie nikt nie rozumie odp.. ;x

Przecież każdego NFS ja mam w małym paluszku w tym 7kont 50lv .

P.s:NFS MW2 skończony!

Up@

Skorpion ukradł Pitchowi motyw Syg@

/Co Twój post wnosi do tematu? I nie ukradłem, a skopiowałem. Jest różnica ..

Opublikowano

Up może i masz każdego nfs'a w jednym paluszku ale jak widzisz sam masz mało postów i jakoś nie widać na razie Twojego wkładu.Jeżeli tak dużo wiesz i pokaż to w postach i pomagaj innym.To że przeszedłeś NFSy to jeszcze nic wielkiego nie znaczy.....

A oczekujemy sumienności i kultury przede wszystkim,oczywiście nie pomijając tego co na kida.

O masz Skorpionie....ukradłeś mi motyw sygny...o Ty krejzolu :P

Opublikowano

Pitch@

Sorry, że napiszę ten post ale to ja Darek4 tylko tym razem na kompie w Niemczech bo mam inne ip i inny email ;x

Tamta sprawa się nie wyjaśniła bo Enzil ma, że to tak napiszę w dupie Wredna i Antix coś zdziałali a tak to wdzisz miałbym swoje konto. ;x

Edit@

Napisałem w Niemczech bo teraz tam jest od 3dni;x

Opublikowano

Czemu mnie to nie dziwi?

Co do Twojej sprawy darek, perfidnie miałeś multi i nie wciskak kitu, że nie. Z kida powinieneś wylecieć już po plagiacie. Over and out.

A co do tematu powiem, że kid mod nie musi zostać wybrany. Można poczekać z nim.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...