Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile trwa Repair?

Krysian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy, system sprawdza wszystkie pliki i musi pobrac jeśli coś jest nie tak, róznie to bywa, mi przeciętnie 5-30 minut, niektórym może dłużej lub krócej

Opublikowano

Jeżeli masz szybki internet to polecam usunąć i pobrać na nowo. Bo czasami te naprawy trwają dłużej niż jest to napisane.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Repair zazwyczaj w moim przypadku trwa 8 minut, a mój internet nie należy do najszybszych.

SunzykPL

League of Legends player

• 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Polecam zrobić tak:

1. Opcja napraw.

2. Zmienić region i język.

3. Przez ten czas niech będzie język np. Angielski. po całym procesie powinno być ok. 

(4. Gdy już się załaduje wszystko polecam zmienić wszystko na stare ustawienia ;) )

Opublikowano

Wszystko zależy od szybkości twojego dysku i łącza.

U mnie przy dysku SSD i łączu 10mb/s trwało to niecałe 2 minuty.

Opublikowano

U mnie godzinka przy 20Mb/s. (Wolny dysk). Czyli tak jak pisali wyżej. Wszystko zależy od kompa. Od 2 minut do 2 godzin (znam takie osoby - uroki laptopów)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Wszystko zależy od komputera, repair polega na sprawdzaniu błedów i braku w plikach, nic to nie ma do internetu (przydaje sie tylko wtedy, gdy musi pobrać brakujacy element), na średnim komputerze(czyli takim jaki ja mam) trwa to do godziny.

Opublikowano

Wszystko zależy od komputera, repair polega na sprawdzaniu błedów i braku w plikach, nic to nie ma do internetu (przydaje sie tylko wtedy, gdy musi pobrać brakujacy element), na średnim komputerze(czyli takim jaki ja mam) trwa to do godziny.

U mnie godzinka przy 20Mb/s. (Wolny dysk). Czyli tak jak pisali wyżej. Wszystko zależy od kompa. Od 2 minut do 2 godzin (znam takie osoby - uroki laptopów)

Polecam zrobić tak:

1. Opcja napraw.

2. Zmienić region i język.

3. Przez ten czas niech będzie język np. Angielski. po całym procesie powinno być ok. 

(4. Gdy już się załaduje wszystko polecam zmienić wszystko na stare ustawienia ;) )

GJ, odkop sprzed ponad roku.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

C**J CI W CYCE JEBANY KURWISZONIE WYRUCHANY W PIZDKĘ NIKT CIE NIE CHCE NA MODA

t2t538.jpg
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...