Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy znacie swiezo wychodzace nowe gry?

Emotekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko. Wcyhodze z zapytaniem czy znacie moze jakies nowe, swiezo wychodzace gry mmo nie liczac RaiderZ?

Grafika nie musi byc dobra. Daje + i 5* za odpowiedzi :D

Opublikowano

swiezo ktora wyszla

to Guild Wars 2

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Wiesz no wychodzą bezpłatne mmo. RaiderZ zaje*ista gra tylko dalej jest beta. Mimo to jest bez płatna.

Black ops znudził mi się. CS mimo wszystko lepszy wg mnie.

Opublikowano

Wiesz no wychodzą bezpłatne mmo. RaiderZ zaje*ista gra tylko dalej jest beta. Mimo to jest bez płatna.

Black ops znudził mi się. CS mimo wszystko lepszy wg mnie.

Weź kurwa słownik i książkę o ortografii.. Przeczytaj te wypowiedź i zobacz jak to wszystko brzmi..

no no no... wychodzą kurde fajne bezpłatne mmo..no. RaiderZ jest zajebiste, ale beta, mimo to bezplatne ... no.. blackops znudzil mi sie ...noo..cs mimo wszystko lepszy.. noo

żeby nie było warna, niedługo będzie GreedMonger

Opublikowano

WoW nowy wyszedł, na serwerach prywatnych grasz za darmo. Guild Wars 2 dopiero co wyszło i z fps dodam Medal of Honor i Call of Duty Black Ops 2

Opublikowano

Za niedługo Star Wars The Old Republic przejdzie na free2play gra warta uwagi.Co tam jeszcze było za niedługo premiera gry mmofps PlanetSide 2 gra bardzo dobra bardzo duże mapy,dużo graczy na 1 mapie,bardzo ładna grafika, a za tym idą duże wymagania więc ;)

Opublikowano

Weź kurwa słownik i książkę o ortografii.. Przeczytaj te wypowiedź i zobacz jak to wszystko brzmi..

no no no... wychodzą kurde fajne bezpłatne mmo..no. RaiderZ jest zajebiste, ale beta, mimo to bezplatne ... no.. blackops znudzil mi sie ...noo..cs mimo wszystko lepszy.. noo

żeby nie było warna, niedługo będzie GreedMonger

Stary, nie przypier*alaj sie o ortografie nie jesteś moją nauczycielką Polskiego żeby uczyć mnie pisać poprawnie stylistycznie. Moge pisać jak mi się chce, ;x

Jesteś taki slaby, ze probujesz zabylsnac ale Ci nie wychodzi.

@sogoane

Ciekawa ta PlanetSide 2. Będziesz w nią grał? :P

Opublikowano

@Up

WarZ jest fajne ale płatne (ja zapłaciłem ok. 100zł ale gram od alphy, teraz beta kosztuje z 80zł) i trzeba jeszcze mieć z kim grać bo czasami takie ekipy chodzą że szkoda gadać :D

@Topic

Planetside 2, Hawken =]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...