Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie Minecraft

.:KuKiS:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się trochę poduczyć w nagrywaniu minecreft.

Na początek podam parametry mojej maszyny, to łatwiej będzie odpowiedzieć wam na pytania:

Procesor: AMD Phenom II X4 4x3,4 GhZ, na boxkowm chłodzeniu podkręcony jest do 3,6.

RAM: 4GB

Grafika: Nvidia GeForce GTX285 1GB

Chciałbym nagrywać minecraft przy conajmniej 60 fps, dałoby radę?

Ew, ktoś kto nagrywa niech się wypowie, jak ustawić opcje, ew. optifine, żeby wszystko naj najlepiej hulało ;)

sygnaturkazx.png

Opublikowano

Tutaj znajdziesz odp na wszystko czego ci trzeba:

http://www.mpcforum.pl/topic/421768-tutjak-wyeliminowac-zacinanie-sie-minecraft/

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Tutaj znajdziesz odp na wszystko czego ci trzeba:

http://www.mpcforum.pl/topic/421768-tutjak-wyeliminowac-zacinanie-sie-minecraft/

Spróbuję według tego poradnika jak będę w domu i dam znać czy zadziałało ;) Dzięki.

sygnaturkazx.png

Opublikowano

Proponuję Ci pobrać Frapsa - jeśli tym program będziesz chciał nagrywać

I tam masz opcję do wybierania FPS wybierz na początek może 50 i włącz nagrywanie w MC na kilka sekund poskacz popatrz w dół w górę pokręć się itp i zobacz czy nie będzie Ci lagowało / klatkowało

Cześć.

Opublikowano

Właśnie problem jest w tym, że przy Frapsie nagrywa na ~50 fps, ale potrafią wystąpić ściny/lagi. Może znacie jakiś program do nagrywania, co mniej zużywa zasoby, przez co mnie zmniejsza się liczba FPS.

sygnaturkazx.png

Opublikowano

Ogólnie to chciałem mieć więcej FPS, bo jakoś na 30 nie widzę tej płynności u siebie, chyba zrobię testowy materiał i zobaczę jak to będzie na yt wygląać.

sygnaturkazx.png

Opublikowano

Na YouTube nie ma żadnego Limitu ja przedtem nagrywałem w 60 FPS i nic mi Yt nie zmieniał teraz wrzucam z 45 FPS-ami

BandiCamera <- Darmowe lecz Na środku u góry jest napis w wersji Free

Cześć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...