Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyt]Windows 8, a wymogi.

Pegas©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pobrałem asystenta do sprawdzania zgodności. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć, czy będzie mi dobrze działało?

Nw co to bezpieczny rozruch i po co to jest... Chcę zakupić Windows 8 Pro, ponieważ jest promocja na stronach microsoftu.

Tutaj co niezgodne:

http://scr.hu/0qw5/tp86v

Nie wiem co niektóre oznaczają.

Warto kupić Windows 8 Pro?

Parametry:

Intel Core i5 3450 4x 3,10GHz~3,40GHz

Kingstone 2x4GB 1600MHz DDR3

ATI Radeon HD7750 1GB GDDR5

Nada się do domowego użytku?

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

up@ Nie rozumiem za bardzo, tego co napisałeś. Możesz wytłumaczyć?

Rozdzielczość mam małą, ponieważ mój monitor to gówno. Jak kupię nowy, to ta funkcja będzie działać?

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Według mnie ósemka nie nadaje się do komputerów tylko do tabletów, wiec przed instalacją ja zrobił bym back-upa siódemki jakby Ci też ósemka nie spasowała.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Taaa nie nadaje się kto ci takich głupot naopowiadał? Przecież ten system jest najszybszy i najwydajniejszy ze wszystkich

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Ahmedcreep ty tak sądzisz bo windows 8 ma tylko metro? no to fajnie masz.

Posiadam owego windowsa i chodzi jak marzenie, na pewno lepiej od 7. Komputer włącza sie w około 13 sekund i jest gotowy do pracy, a wszystkie aplikacje ładują się o wiele szybciej niż na 7.

Opublikowano

Czyli w gry typu Cs nie pogram na win 8 ?

@

W grudniu składam nowego pc'ta i się zastanawiam czy win 8 czy 7 się bardziej opłaca ;/

@

No w sumie :) Ale nie we wszystkie starsze gry będę mógł pograć ( w sumie nie wiem czym się przejmuje, jak składam nowego pc'ta po to żeby móc na wysokich wymaganiach w nowe gry grać ... ) :D

Opublikowano

Pograsz ja gram w cs na wind8, jak ci jakas gra nie zadziala to uruchomic ja w trybie zgosnosci i po problemie, mi wszyściuteńko dziala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...