Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]CraftServe - problem z serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj kupilem serwer na CraftServe ( Stone ) jakias godzine temu wszystko bylo ok teraz probuje wejsc na serwer to sie nie da a jak proboje wejsc na strone serwera ( ta w crsv ) to pisze mi "Wystąpił wewnętrzny błąd na Twoim serwerze, technicy dostali już zgłoszenie."

I teraz mam pytanie czy bd jakas cofka mapy albo plikow ? I czy powinni mi dac jakaś zniżke za problemy ? I jak dlugo to może potrwać ?

Opublikowano

Ja tez tam hostuje.Naprzyklad kiedys wgrywalem mapke,serwer nie chce sie wlaczyc.Potem restaruje to samo.Kiedys chce wejsc,nie moge.I zadnej znizki za to nie dostaje...Poczekam az skonczy sie hosting i przenosze sie na fiberhost,a jesli i on mi sie nie spodoba to mineserv.

Opublikowano

Napisz do nich na e-mail'a. Żadnej cofki, ani utraty plików nie będzie. Jeśli serwer nie działa tylko przez godzinę to nie wiem dlaczego liczysz na zniżkę.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

A ja sobie odrazu gdy wyskoczył taki napis Wystąpił wewnętrzny błąd na Twoim serwerze, technicy dostali już zgłoszenie. Zrobiłem kopie zapasową przez ftp :D

Opublikowano

Napisz do supportu ... albo wejdz do nich na tsa i porozmawiaj z administracja .. to bedzie szybszy sposob

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...