Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft (Windows 8 Pro)

Iphone4s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam Widnows 8 Pro jednakże Minecraft nie chce działać mam zaktualizowaną kartę graficzną, oglądałem poradniki ale z nich wynika tylko, że należy zaktualizować kartę graficzną. Czy istnieje jakiś sposób na uruchomienie gry na Widnowsie 8 ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Prawdopodobnie narazie nie . Jak masz Windowsa 8 . Ja mam Windowsa 7. Muszisz poczekać

Możliwe ale na filmikach na YouTube widać dokładnie, że można grać w Minecrafta mając Windows 8.

Opublikowano

http://www.cdaction.pl/news-29034/minecraft-notch-nie-chce-certyfikacji-na-windows-8-wole-zeby-nie-dzialal-na-tym-systemie.html

Wy w ogóle coś czytacie?

Z resztą po kij wam Win 8? Jak 7 i XP są chyba najlepszymi systemami.

Po za tym miliony kafelków po włączeniu się systemu i weź teraz wybieraj...

@Down

Co mnie obchodzi skąd on go ma -.-

Twój post jest nie na temat...

67qtMtN.png

Opublikowano

@UP

Może kupił komputer z wgranym systemem ? -,-

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Ja mam nowego laptopa z windowsem 8, minecraft normalnie chodzi tylko musisz mieć java na windows 8 i minecrafta w %appdata% . Ale jest jeden problem ja mam dobrego laptopa ale mam 20 fps około, nie ma różnicy czy na bliskiej odległości czy na dalekiej, obojętnie na jakiej grafice mam około 20 fps. Mam nawet teksturki zwiększające ilość fbs.

Na poprzednim laptopie z 2005 roku (windows xp ) miałem na takich samych ustawieniach 40 fps. Czy to przez to że mam windowsa 8 ?

Opublikowano

Ja mam nowego laptopa z windowsem 8, minecraft normalnie chodzi tylko musisz mieć java na windows 8 i minecrafta w %appdata% . Ale jest jeden problem ja mam dobrego laptopa ale mam 20 fps około, nie ma różnicy czy na bliskiej odległości czy na dalekiej, obojętnie na jakiej grafice mam około 20 fps. Mam nawet teksturki zwiększające ilość fbs.

Na poprzednim laptopie z 2005 roku (windows xp ) miałem na takich samych ustawieniach 40 fps. Czy to przez to że mam windowsa 8 ?

Pewnie tak

Opublikowano

Powiadasz jave na windows 8 ? Mógłbyś podesłać linka co do minecrafta w appdata to go tam mam :).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ahh wy się wogule nie znacie jak się kupuje komputer to się wybiera system i oni ci go mogą zainstalować

@top a coś ci wyskakuje jak włączasz minecrafta? czy nic? jak coś wyskakuje to napisz może nie posiadasz javy pod windowsa 8 google nie boli: http://www.java.com/pl/download/

//400 post :D

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

ech juz zrobiłem Pobrałem sterowniki Nie pod ósemke lecz pod 7 32 bit i jaki rezultat DZIALA

lepiej niz na 7 (pewnie dla tego ze nie ma smieci)

http://www.amd.com/pl/Pages/AMDHomePage.aspx - Do pobrania sterowników ATI/AMD

http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl - Do pobrania sterowników Nvidia

http://downloadcenter.intel.com/ - Do sterowników Intel

A reszta w www.google.pl z takim schematem

(Marka Karty Graficznej)_(model Karty Graficznej)_drivers

LEGENDA
_ Spacja
To co w nawiasach to gdzie możecie sprawdzić tu
Panel sterowania\Wszystkie elementy Panelu sterowania\System
i Menadżer Urządzeń

Mysle ze pomoglem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...