Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Snajperka

Gość Mateu5z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozecie mi powiedziec jaka snajperka ma Najwieksze DMG przy strzale w: głowe / tułów oraz z skillem zwiększającym DMG za snajperki na 5 w Głowe i tułów :)

Opublikowano

Snajperka przeciwczołgowa. Ona jest nie warta kupienia, poniwaz posiada 1 pocisk w magazynku. Polecam ci uber stefana/super pipsqueka, czyli najlepsze w gze snajperki. Przy piercing shoot 5 w głowę zadaje 78dmg.

Opublikowano

ale ja mówie o tej też daleko dystansowej tyle ze wali mniej dmg ma mniej naboi i szybciej strzela chyba :D po prostu pomysł z tuta najlepsze skile i najlepsza broń

Opublikowano

Chodziło mi, ze ta szybkostrzelna jest słabsza. Chyba ze masz ps5 i ogarniasz. Ja najlepiej w Polsce gram snajperką i ogarniam perfekto dwie

Opublikowano
jaka snajperka ma Najwieksze DMG

Maksymalna wartość to 79HP, zwykła/stylowa/uber|super wolnostrzelna snajperka jest w stanie tyle zadać z PS na 5.

Ja najlepiej w Polsce gram snajperką i ogarniam perfekto dwie

Nie che ci w żaden sposób wjeżdzać na ambicje czy kwestionować skilla ale wygranie turnieju na max 15 osób w danej klasie nie oznacza, że jesteś najlepszy w Polsce.

Opublikowano

czy to prawda że istnieje snajperka która przy przebijającym strzale na 5 z krytem + hedem potrafi wziąść gunnera na Strzała ? kolega bardzo wam znany lecz nie zdradze nicku tak mówił

Opublikowano

Kup super pukawke piqsckuicka(czy jakoś tak) / uber snajperke stefana.

Niektórzy piszą, że to jest reskin zwykłej, ale super/uber ma wiecej naboi i ma wiekszą szanse na kryty.

2054962.png

Daj Like, bo ugryze.

Jedno kliknięcie nie boli.

Opublikowano

ja mając m95 i ps5 i krytyka i head shota wziołem gunnera na hita w całej grze tylko raz mi sie tak udało miał 150 hp więc można

>.< Ile razy mamy powtarzać że M95 jest takie samo jak Pukawka Pipsqueka ?!? M95 to reskin tej wersji...

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...