Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]METIN2BOB RAVIA.EU

Kubass1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż ściągnąłem sobie metin2bob z tej niemieckiej stronki , zarejestrowałem się i ogólnie gitara ;) Wszystko robiłem zgodnie z trailerem na którym pokazane było co i jak czeba zrobić . Problem w tym , że gdy naciskam aby bot działał to nic się nie dzieje oprócz tego , że w tym okienku wyskakuje " logging in" i cała zabawa się kończy . Na lapku mam TYLKO ravie.eu ( nie mam pl) więc , może dlatego coś jest nie tak ??? dodam , że jak instalowałem boba to przy odpalaniu brakowało mi kilku plików ( DevIL.dll granny itd) więc sobie je pobrałem i nie wyskakiwał już żaden błąd ( możliwe , że spowodowane jest to tym , że ściągnąłem też metin2client.bin i to otwieram jako "metin2 wachlen select metin2). Gdy odpalam ravie to postać automatycznie mi się loguje ( to jest znak , że coś się dzieje ;d ) Ale nie wyskakuje mi już żadne okno z opcjami boba ;c

Proszę o pomoc co i jak zrobić aby bob poprawnie mi działał , nie jestem jakimś wybitnym komputerowcem więc proszę o wyrozumiałość ;d + Mam windowsa7

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...